13 novembra 2009

Arogancia na úrovni

príspevok nám poslal ružový šofér

Miesto činu: Bratislava Hlaváčikova 13
Dátum: takmer denne, resp. nočne
ŠPZ: BAXB376
Indikácie: Parkovanie na prechode
Značka auta: Volkswagen
Diagnóza/K fotke autor píše: NPán zaparkuje na prechode, veď to má asi rezervované, aj keď príde mestská polícia a dá mu papuču. Ráno si veselo s nimi trasie rukou, veď mu ho celú noc strážili, aby ho zlodeji neukradli a s úsmevom povie, to bolo páni naposledy.

Je mi fakt hnusne, keď s deťmi obchádzame to isté auto ráno, musíme sa brodiť kalužou, ktorá je vedľa prechodu a pri premávke je to katastrofa. A sused odvedľa pekne zacvaká pokutu.

Takže sa pýtam, dokedy?

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

17 komentárov:

  1. toto je čistý chrapúň, ale takých je čoraz viac a viac. je to hnus.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. a kam mal akoze zaparkovat?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. veď na prechod.. neviem čo ti je nejasné.. aj v biblii sa hovorí: "keď nieje miesto, šupni to na prechod" .. nechcel by si vyhodiť náhodou aj tých policajtov, čo mu dali tú papuču?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. zasa raz tu je maximalne neobjektivna fotka. pravda je, ze sa na prechode nesmie parkovat ale ked sa to proste inak neda tak to toleruju aj policajti. a este by ma zaujimalo preco je zly ten passat a nie to druhe auto, ktore stoji na prechode a do akej mlaky to akoze s detmi slapete ked je polka prechodu volna...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Súhlas s posledným príspevkom. Keď proste nie je miesto, jebnem to na prechod a jebem na chodcov, nech sa poserú. Pretože ja som Pán Vodič a nikto nejaké plazacie sa tvory alias chodcovia mi nesiahajú ani po päty.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. nie chodci su superludia, ktori nemozu obist jedno auto a tolerovat, ze proste nie je dostatok parkovacich miest vsak?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Chlapci az ma trasie ked citam tie vase ospravedlnujuce prispevky na margo takeho chrapuna.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. mna trasie z toho aky dokaze byt slovensky narod netolerantny

    OdpovedaťOdstrániť
  9. chrapuna :D ked niekto nema auto nevie to pochopit ze ked je niekto unaveny po robote tak nebude hladat dalsich 10 minut volne miesto... a brodit sa mlakou ved to je smiesne... nebrali ste si nahodou na tu mlaku aj nafukovaci cln pre istotu?

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Takže problém nedostatku parkovacích miest treba preniesť na chodcov tým, že im zatarasím prechod? Problém nedostatku parkovacích miest musia žiaľ znášať majtelia áut a nie chodci! Rovnako by ste takéto konanie ospravedlňovali aj vtedy keby vám dotyčný zaparkoval vo vašej záhrade? A odôvodnil by vám to tým, že mu je ľúto, ale on je unavený a nemal kde inde zaparkovať?
    A mimochodom - keby ste sa páni a dámy z Bratislavy zamysleli nad tým, koľkí z vás auto vôbec nepotrebujú? Čo tak skúsiť dochádzať do práce MHD? Každý deň máte cesty a parkoviská preplnené autami v ktorých je len jeden jediný človek.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. uz som to spominal inde. keby mhd mala nejaku uroven, tak by snou mozno aj viac ludia cestovali. ale ked ma clovek rano nastupit do studeneho(v lete horuceho) autobusu,ktory je preplneny, meska, mam z neho vystupit spoteny, atd. tak radsej pojdem autom.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Nechcem nikoho obhajovat, ale prave v tejto casti kde je to fotene (niesom autor fotky) je jedna z najlepsich urovni v MHD. Jazdia tu len nove autobusy, jazdia tu aj linky priamo pred vchod, ktore vas odvezu na prestup k inym linkam atd... Ale ked sa mam na to tak pozriet radsej nech parkuje na prechode ako poslednych kuskoch zelene... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. to ze na hlavacikovej chodi pekny bus, neznamena ze na zlate piesky sa dostanem pohodlne a rychlo.


    a myslel som to stymi autobusmi celkovo na bratislavu nie len na dlhe diely

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ale v pripade zahrady to je blby priklad, lebo chodci nevlastnia ulice, a zahrada je sukromny majetok... a kolki chodci chodia cez prechody? navyse je to jedna mala ulica, kde auta nechodia rychlo, takze prejst sa da hocikde, netreba ist cez prechod ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Vam to jebe na tie vaše pojašene hlavy !

    OdpovedaťOdstrániť
  16. 10 haliernik fungoval na skodovky aj na zigulaky, preco by 10 centov nefungovalo na volkswagen? - to ako odpoved na otazku dokedy sa s krcahom chodi po vodu... kym vam niekto auto nedoskriabe - ano aj chodci maju sposoby ako sa branit.

    A pre tych diskutujucich, ktori sa pytaju, ze co mal ten chudak vodic po robote unaveny robit, ked nie je kde parkovat - mal si kupit garaz. Ak nie je kde parkovat, nekupim si auto, a ak uz predsa, tak spolu s garazou. (Ved ani jachtu si nekupim, ked ju nemam kde nechat... ibazeby v tej mlake vedla prechodu?)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. BAXB376 - znacka hovori za vsetko...asi nejaky statny uradnik....v kazdom pripade auto ma udelenu vynimku

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!