07 októbra 2009

Jedenapolmetranakaždústrannosť

príspevok nám poslal globetrotter

Miesto činu: Bytča, Gaštanová ulica
Dátum: 8.6.2009, 6:00
ŠPZ: BY291AJ
Indikácie: Jedenapolmetranakaždústrannosť - blokovanie parkoviska
Značka auta: Renault Clio
Diagnóza/K fotke autor píše: Vodič tohoto auta to robí často, často a často.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

9 komentárov:

  1. autor mi chce nahovorit, ze v tych medzerach neboli natiskane auta???

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ste tam nejaki precitliveli ;-) vlavo aj vpravo auto zasunies aj ked nechces, ci to nejde?

    vyskusaj to takto: pravym bokom auta k pravemu boku druheho auta co najblizsie. nie je to narocne, trochu cviku pri parkovani ma snad kazdy, co ma odvahu otocit klucikom a rozbehnut auto :-) Tym padom mas na otvorenie dveri dost miesta. V konfiguracii aut na fotke dokonca aj vpravo ked takto zaparkujes, nezablokujes vodicom vstup do ich aut.

    horsie by bolo ak by zaparkoval zamerne tak, aby sa po stranach uz nic nevyslo.

    Samozrejme chapem, ze ked pride clovek z Bytce do Bratislavy a ma zaparkovat, tak je zmateny a nedokaze to :-) a tak bud obucha susedne auta alebo bludi a hlada miesto, ktore opustil zaparkovany kamion :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ak sa natlacis komplet vpravo, uz vidim tie hnede flaky na dverach vlastneho auta :D

    zas fotka nie je velavravna, fakt to mohlo byt aj inak ako to vyzera :D

    Jack

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ake hnede flaky? Kazdy, co ma v hlave pochopi, ze parkovanie je otazka ohladuplnosti a jedine, co je svinstvo ak ti zablokuje vodicove dvere. A vzdy lepsie ak priparkuje tesne pravu stranky a tym padom pri vystupovani neodrbe cudzie auto.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. no nefim nasoferovane mam dost ale nemam pocit ze by som tam pichol daco ine ako daky smart abo podopbnu krabicu na kolesach z mojim citronom by som sa tam nezmestil teda jedine tak jak minule ked som prisiel o3 rano z nocnej v polospanku a potom ma to stalo 1600sk za novy spetak ktori som urval o podobny vrak co tam stoji 3 roky bo som sa zmestil

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ako mozes odlomit spetak pri parkovani? to musis byt iny umelec.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vtedy večer som bol som pichnutý vpravo aj so sklopeným spätným zrkadlom, ale vyjsť by som musel piatymi dverami tak som to dal inde... ...a ráno to bolo tak, ako večer, tak som to od jedu vyfotil...! Ináč ten žigulík vľavo sa už mesiace nehýbe a keď každý parkuje ohľaduplne tak sa tam normálne vojdu tri autá!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. na zigula postvite mestsku policiu, musia konat, ked im nahlasite odstaveny vrak. Kludne ho dokumentuj, oni musia kontaktovat vlastnika. Napriklad ked zistia, ze neplati za to auto povinne rucenie, tak si chlapik este vcelku "Zarobi"

    ludia trpia pocitom, ze ked odstavia auto, prestanu platit PZP, ze je vsetko v pohode. Lenze nie je. Neplatenie PZP je vcelku "prijemne" zlepsenie nalady a radi si na tom zgustnu policajti :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. "ludia trpia pocitom, ze ked odstavia auto, prestanu platit PZP, ze je vsetko v pohode. Lenze nie je. Neplatenie PZP je vcelku "prijemne" zlepsenie nalady a radi si na tom zgustnu policajti :-)"
    Auto bez Pzp nesmies prevadzkovat. Takze, ak ti stoji doma na dvore, ziadne pzp platit nemusis a nic ti nehrozi. Tazko ti dokazu, ze si ho v tom case prevadzkoval. Horsie je to, ak stoji na ceste. Tam uz pzp mat musis.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!