25 septembra 2009

Veľké auto potrebuje veľa miesta

príspevok nám poslal braňo

Miesto činu: Trenčín; OC Laugaricio
Dátum: 12. ‎ 9. 2009, ‏‎ 16:50
ŠPZ: ZA888DO
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: Audi
Diagnóza/K fotke autor píše: Keď
takto parkuje niekto na opačnom konci alebo prázdnom parkovisku, nad tým sa už nepozastavujem, ale takto zaparkovať v sobotu pred skoro plným nákupným centrom kúsok od vchodu, pričom auta vedľa neho stali presne na svojom parkovacom mieste, to môže len *****

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

16 komentárov:

  1. tu uz oslovenie debil nestaci ...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. preco mam pocit ze aj ta felicia biela nestoji uplne v poriadku :)

    ale ako pomaly uz v kazdom prispevku. rozhoduje to, ci je hodnota auta nad 30 000 eur :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak tak... aj felda stoji zle ale to nevadi... hlavne ze odfotil limo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. srat na feldu, ked henten chuj tak zle zastal, myslim ze to ked ma niekto auto nad 30k€, automaticky neumoznuje takto zle parkovat, ale mozno sa mylim a pri platbe za auto mu zmensia IQ (ak je to vobec este mozne) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ked som uvidel tuto foto si hovorim... v prvom ci druhom prispevku niekto okomentuje radsej krivo stojacu feliciu ? Audinka parkuje ako debil...

    Jack

    OdpovedaťOdstrániť
  6. So zavistou sa tazko zije. Krivo stojaca Felda je v poriadku, ale Audi uz nie. Ale urcite to nie je zavistou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. asize sa boji ze mu to nekto oskre ne? kamos tak isto parkuje s eskom. sa mu ani nedivim... ja to tiez takto riesim. ale ne vy si povete radsej zaparkujem pekne medzi ciary a nejaky trtko mi to obucha pri vychadzani z parkoviska... to je fakt rozumnejsie

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Kym budu u nas sedlaci, co pri vystupovani drbnu do vedlajsieho auta, tiez tak budem parkovat. A skoda hovorit o sirke parkovacich miest, ktore su robene este hadam za Marie Terezie. A ze nam tie auta podrastli. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. aspon je vidiet aky sedlaci si kupuju taketo auta, boja sa ze im to niekto oskrie !!! zase ta malost slovakov, mam drahe auto tak som nieco ine, su to vacsinou ludia , pre ktorych znamena cestovanie prejst zo ziliny do trencina a tam ukaze aky je velky boss. Na zapade by si nic take nedovolil, by bol posraty

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Takze ty si rad, ked ti niekto cudzi oskrie auto a tesi ta to?

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Konecne vidim blbca, ktory je rad, ak mu smejd s ritou ako humno pri vystupovani napre dvere do jeho auta? :-) Ty kokso, konecne je tu ten jeden, o ktorom pisali v Debilovinach :)

    Co ta do toho, aky ma kto vztah k svojmu majetku? Ak si mysli, ze chce mat auto bez vyciarkanych bokov od dveri dobroprajnych hajzlikov, tak je to snad jeho vec :)

    a pre tych, co takto parkuju blizko vchodov - skuste tie miesta, ktore su vecne prazdne ale dalej - nikto nebude riesit kde ste a ako.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Anonymný povedal(a)... @ Utorok, 2009, september 29 7:25 >>>> uplny suhlas

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Chlapi! To EČ 888 hovorí, že je to buď policajt, alebo známy policajta!!! Treba sa pokloniť a nie fotiť!!! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Mna skor zaujima subjektivita fotografa - zbadal "drahe" auto a v ten moment vypol sudnost. Ak mu zalezi na blbom parkovani, tak hned v zabere mal dalsie - ale to bola skodovka. Bud ma zmysel pre poriadok a NEBERIE do uvahy AKE auto to je alebo nech sa nehra na spravodliveho :-)

    Toto nie je ospravedlnenie pre cezciarove parkovanie.

    Spravna poznamka: vacsina ludi s ritou ako svet sa az uzkostlivo snazia zaparkovat ku vchodu, vidim ich ako zufalo kruzia po ulicke a CAKAJU kym sa nieco uvolni, aby mohli auto napasovat medzi dve auta tak, aby mohla z pravej strany vyliezt "máma" s velkym zadkom aj on s ritou ako balon. Jasneze ich nezaujima co narobia s autami vedla = ved oni zaparkovali a ti vedla nich su tiez podla nich smradi lebo im nenechali dost miesta.

    PRitom na tychto hypermarket parkoviskach snad neexistuje aby bolo zaplnene viac ako z polovice.

    Nikdy im nedojde, ze staci zaparkovat 100 metrov od vchodu a parkuju kralovsky - vedla ich vozu cely cas nikto nezaparkuje a maju kvanta miesta na svoje zadky.

    Kym budu takito ludia, tak budu aj taketo fotky ako odfotil pan fotograf.

    Keby zakony urcujuce tvar parkovacich miest a povinnost obchodnikov ich takto zabezpecit, premyslali tak zakony daju hypermarketom volnost a minimalne u najblizsich miest ku vchodu urobia to, co je uplne logicke

    miesto jednej predelovacej ciary budu DVE vzdialene 20 centimetrov. Tym padom budu vsetci parkovat v boxoch a ciary jasne naznacia

    OdpovedaťOdstrániť
  15. fotograf chodi na bicykli /aj ten ma na uver/ a takto si asocial lieci komplexy

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Vsetko je to v ludoch. Ked su jebnuti tak su jebnuti a iny nebudu. Zaparkuju ako chcu, dalsi drbnu do dveri a podobne. S tym sa zmierte vsetci!!!! Kto sa boji o svoju audinu, mercedes alebo bmw tak nech si kupi nieco mensie, lacnejsie, aby nemusel picovat, ze mu to niekto vzdy oskrie a musi dobrovolne zo seba robit kokota a ukazovat ake ma nizske IQ. Alebo nech sa prestahuje do Ameriky a ma tam miesta az az aj na autobus. Uz sa preberte sedlaci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!