24 septembra 2009

Eurobrzdič cestnej premávky

príspevok nám poslal anarki

Miesto činu: Prešov, Budovateľská ulica, pred priecestím kde je PNS stánok, fotené mobilom
Dátum: 21.8.2009 10:30
ŠPZ: PO163AA,
Indikácie: Parkovanie v ceste - eurobrzdič cestnej premávky
Značka auta: Fiat Punto
Diagnóza/K fotke autor píše: Niekto si zjavne odbehol buď do PNS stánku ktorý je 20 metrov napravo alebo do obchodu ktorý je 70 metrov naľavo. Akurát že som tam stál 3 minúty a nikto sa neukázal.

Používať výstražný trojuholník ho zjavne v autoškole nenaučili, pravdepodobne papiere dostal za pol prasaťa či demižón pálenky. Najväčší paradox je, že táto štvrť je plná parkovísk ktoré sú v tom čase úplne prázdne a vzhľadom k polohe jeho auta aj po ruke.

Stojí 30 metrov od prázdneho neplateného parkoviska (vjazd naňho minul napravo o 5 metrov, 100 metrov vzadu ďalšie prázdne neplatené parkovisko. Proste Absolut Dement, v strede svojho pruhu (keby sa aspoň na kraj stiahol) zavadzia ako za eurá. Ešte aj 40 metrov pred ním je priecestie a za ním ďalšie parkovisko.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

4 komentáre:

  1. co to ma s eurom? ci to je len "in" nazov?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. do presova uz asi dorazili eura, tak to maju teraz ako oblubene slovo... a inak, ak aj vodic nieco porusil tak sa dalo aj normalne skomentovat. a nie ako chudak

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Poznám to tam tak trochu, preto nech nás autor nezavádza o tých neplatených parkoviskách. Všetky sú platené. A na parkovaní nie je nič protiprávne. Zas sa autor potreboval odbaviť.Chudák, ľutujem ho.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!