26 augusta 2009

Šestica parkovačov pred Lidlom

príspevok nám poslal bubu.

Miesto činu: Svit, Mierová, Lidl
Dátum: 16.8.2009, 13:30,
ŠPZ: GL602AK, PP842BL, PP355BE,...
Indikácie: Čiarosleposť, zablokovanie príjazdovej cesty
Značka auta: Daewoo, Renault, Škoda
Diagnóza/K fotke autor píše: Typická situácia pred Lidlom. Každý čo najbližšie ku vchodu aby nemusel veľa chodiť pešo, veď nevadí že stojím na príjazdovej ceste a ostatní musia obchádzať celé parkovisko aj keď je tam kopec voľných miest. Prvý obrázok Daewo, Renault, Škoda, na druhom vidno ešte Fiat a WV. Na tretej fotke sa medzi nich pichol ešte so starou škodou. Toto som už dávno nevidel aby 6 „debilov“ naraz takto nevidelo vyznačene parkovacie miesta.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

3 komentáre:

  1. tak z tychto fotiek nie je jasne absolutne nic. prijazdova cesta toto cele? nesranduj ved to je sirsie jak dialnica... chcelo by to tu grcajuceho smajlika...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ano, prijazdova cesta je toto cele, pretoze parkovacie miesta su totiz vyznacene tmavymi dlazobnymi kockami (ako vidno na prvej fotke pod zelenym Fiatom). Velmi dobre poznam toto parkovisko, aj tuto situaciu, vytaca ma kazdy raz co tam pridem, pretoze v zivote sa este nestalo, aby bolo parkovisko tak beznadejne plne, ze jedina moznost ako zaparkovat je na tom prijazde. Takisto je pravda, ze ak sa tam postavi zopar takychto expertov, treba obchadzat takmer cele parkovisko. Nie je to nic ine nez pohodlnost a lenivost, a vobec sa necudujem ze sa tu tato fotka objavila.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Z fotiek nevidno absolútne nijaký priestupok, ktorého by sa majitelia vozidiel dopustili.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!