26 augusta 2009

Chodníky sa blokovať jednoducho musia

príspevok nám poslal mato321

Miesto činu: Bánovce nad Bebravou, Billa
Dátum: 16.8.2009, 10.00
ŠPZ: BN727BA
Indikácie: Blokovanie chodníka
Značka auta: Fiat
Diagnóza/K fotke autor píše: Ranná káva na balkóne a čo nevidím - mamička s kočiarom bojuje, aby sa dostala na chodník. Škoda len že som tu situáciu nezastihol fotkou. Normálne parkovisko pred obchoďákom je asi len tak na to, aby tam bolo.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

5 komentárov:

  1. nie je tam prechod, takze taketo parkovanie je v sulade so zakonom. a navyse je tam na kraji dost miesta na to aby tam niekto musel s kocikom "bojovat"

    OdpovedaťOdstrániť
  2. veru veru,tento nic neporusil.Akurat tak mozno spravanie z ohladu ludskosti.Ale napriek tomu si myslim ze tam zostalo dost miesta pre chodcov aby mohli prejst.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne sa ta fotka zda zamerne orezana,preco autor neposkytol celu fotku v originale?Zrejme preto ze na pravo/z nasho pohladu/bolo dost miesta na prejdenie.Len si autor potreboval asi rypnut do nejakeho suseda ktory mu z nejakeho dovodu lezi v zaludku.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. anonym 16.03: dobry postreh. treba vrtat do motivacie fotografov.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. parkovisko bolo obsadena mozno na3O% ,a to ze je foto orezane ma nenapadlo ze sa niekto dotoho obuje a potrebuje cely zaber .. ospravedlnujem sa,nabuduce to necham cele. ok -legislativne je to vporiadku ..ale nestoji nahodou medzi chodnikmi? nema tam co stat a dla mna zasluzi si status parkujuceho debila ^mato321

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!