15 mája 2009

Arogant na druhú

príspevok nám poslal jjjjjj

Miesto činu: Bratislava, OC Danubia
Dátum: 5.5.2009 19:11
ŠPZ: BA391LS
Indikácie: Parkovanie nakrivo
Diagnóza/K fotke autor píše: Keby to bolo niekde na konci prázdneho parkoviska, tak nič nepoviem, ale zaparkovať takto arogantne medzi ostatné autá, to musí byť riadny debil.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

7 komentárov:

  1. zaujmalo by ma co by si napisal keby sa postavil normalne a trcal minimalne 1 meter do cesty. lebo isto vies ze parkovacie miesta v danubii su iba pre veeeelmi male auticka. vsetky ostatne trcia do cesty.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tentokrat je zase raz dement ten co to fotil a nie ten co parkoval ...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. hahaha, anonymovia hore, asi ste majitel toho auta alebo takto tiez parkujete. ste debili lebo takto sa parkovat nema! ked je parkovacie miesto kratke tak trcim do cesty, s tym nic neurobim. ale takto parkovat, to je arogantnost hrubeho zrna! navyse su tam siroke cesty na parkovisku tak nikomu nezavadzas.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Treti anonym: Jeden dovod, preco by takto parkovat nemohol? Ziadny zakon neporusil.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. su tam siroke cesty? som si teraz neni isty ci sa bavime o tom istom parkovisku :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. treti anonym Pondelok, 2009, máj 18 12:31 je dement absolutne nevie o com toci a toci a toci a toci .... kua ked nevies wocogo tak tu netrep...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. pre tretieho anonyma: keby si jazdil na takej dodavke (microbuse) , by si asi o inom tocil. Zaparkujes "normalne" a blokujes polku cesty. O vodicoch, ktori nevedia vycuvat lebo im akoze blokujes vyjazd ani nehovorim. Takze ano, bol by pre mna debil keby tak zaparkoval na Fabii - takto skor berie ohlad na druhych, hoci na ukor zabratia 2 parkovacich miest.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!