21 apríla 2009

Omšové parkovanie - part 5

príspevok nám poslal mišo

Miesto činu: Dolný Kubín, okolie katolíckeho kostola
Dátum: 12.4.2009, 10:30
ŠPZ: RK066BC
Indikácie: Parkovanie na ceste
Diagnóza/K fotke autor píše: Na záver omšového parkovania som si nechal hosťujúceho Ružomberčana, ktorý sa nám, na aj tak úzkej ceste, postavil pekne pozične. Nech o ňom všetci vedia.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

4 komentáre:

  1. Ako vidieť, pekné svine chodia do kostola, len čo je pravda.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. myslis toho co to fotil? alebo magistrat pripadne cirkev, ked nedokaze zabezpecit parkovanie.

    teraz mi napis ze mali zaparkovat niekde inde, nech sa zasmejem a predstavvim si nevestu pripadne svadobcanov ako idu do kostola bohvie odkial :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. posledný anonym - skús vychádzať z tej strany cesty, kde parkuje tá biela dodávka - asi by si veľa toho "nevidel", však? Tí dvaja poslední tam nemaju čo hľadať. Ale takí ako ty to pochopia MOŽNO len vtedy, keď kvôli kreténom si zničíš auto. Keď máš chrípku, aj vtedy zaparkuješ hneď pri vchode do polikliniky?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. sa mi pacia tieto reakcie:) v BA bezne tak vychadzas na cestu ako sa hovori "na slepo" a to aj na velmi frekventovane 4 prudove cesty) tak isto taketo blokovanie je normalne. zvykajte si aj v mensich mestach. peniaze smeruju na vychod a snimi nie len vyhody ale aj nevyhody ako napriklad problemy s parkovanim.

    keby som bol v situacii tej dodavky tak si normalne nadidem tak aby som videl a odidem sposobom ze sa najskor pripojim do protismeru presvedcim sa ze nic nejde a zaradim sa na svoju stranu. nic komplikovane. cele to trva tak 3-4 sekundy

    stou poliklinikou je to trosku mimo. pretoze tu sa nejedna o "priebezny stav"(niekto pride- niekto odide) ale o hromadnu akciu v urcitom case kedy sa da ocakavat napor. a ked uz magistrat nevie nic lepsie tak by tam mal na ten cas poslat policajtov aby riadili dopravu a nie merali niekde za krickami.

    napr. v krematoriu v BA ked je vacsi pohreb(pripadne dusicky) tak auta stoja na hlavnej ceste ktora je vysoko frekventovana a za asistencie policie, ktora na to dohliada. je mi jasne ze tam nato nieste zvyknuty, ale ako som spominal zvykajte si.casom vam to pride normalne.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!