20 novembra 2008

Polýcia parkuie XVI - ultra mega opodstatnený zásah

príspevok nám poslal akssined

preventívny odkaz pre diskutujúcich: tie hrúbky v nadpise sú naschvál!

Miesto činu: Bratislava, Dúbravka, Drobného ulica
Dátum: 9.11.2008, 00:55
ŠPZ:
Indikácie: Blokovanie prechodu a ultra mega opodstatnený zásah
Diagnóza: Sme radi, že sa ruka, čo ruka - svalnatá paža zákona, takto stará o našu bezpečnosť. Však možno dotyčná slečna bola nejaký kriminálny živel/nedajbože prostitútka, nie? Komentár autora hovorí za všetko.

K fotkám autor píše: Policajné auto išlo po hlavnom ťahu Dúbravky smerom do mesta, pri Drobného takmer zrazili slečnu. Slečna nereagovala na výzvu: "Heeeej, slečna. Idete do mesta?" (od koho prišla táto výzva, neviem). Na to chlapci zákona žiadali, aby sa identifikovala a vybrali sa za ňou cestou-necestou.

Policajné auto, zaradilo spiatočku, cúvlo si, po prechode pre chodcov vyšlo na chodník. Po chodníku križovali/prešlo električkové koľaje a ocitlo sa v opačnom smere jazdy, ako šli pôvodne. Na tejto druhej strane zaparkovalo kolmo na prechod pre chodcov (foto). Toto celé sa to udialo bez "majákov".

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

6 komentárov:

  1. musime verit iba textu, samotne fotky su uplne k nicomu.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ďalší debil čo chce na tomto blogu vyniknúť... a ešte ma zaujíma prečo píšete polýcia s "y"

    OdpovedaťOdstrániť
  3. asi to tu je IN a COOL :) :D:D:D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty hrdina, tí policajti si po odfotení tohto "zásahu" vypýtali odo mňa doklady. Fotky mám aj lepšie, napr. ŠPZ a osobné číslo jedného z tých policajtov, to však neplánujem zverejniť, nakoľko nemám chuť byť kontrolovaná policajnými hliadkami 5x denne.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. weeej...tam som bola...a bolo to tak, ze ty fizly kricali na kamratku"hej,slecna,kamze?"..a ona bola otocena chrbtom knim,takze ich nevidela...
    a to si zober,ze potom ked slecna,co odfotila tieto fotky, tak aky bol nervozny,tak nam zacal vyhrozovat,ze kebyze nie je v sluzobnom,tak kebyze nas chyti v nejakej tmavej ulicke tak nas vsetkych styroch zareze...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tak to sa ani necudujem, ze stratil nervy, pretoze take spravanie je na prokuratora.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!