17 novembra 2008

Polýcia parkuie XV - tieto tri miesta sú len naše

príspevok nám poslal ivan

preventívny odkaz: tie chyby v nadpise sú naschvál!

Miesto činu:
Smižany, pošta
Dátum: 4.11.2008 o 10:56
ŠPZ:
Indikácie: Blokovanie parkoviska
Diagnóza: Wow. Tak toto je naozaj zaujímavý prípad. Páni policajti si rovno zaparkujú cez tri parkovacie miesta a očividne je im to jedno. Podľa fotografie vidno, že niečo "riešia" s civilom, ale môže to byť pokojne ich kamarát. A keby aj, nevidno, že by sa niekam poháhľali a tak mohli zaparkovať normálne a neotravovať ostatným - ktorí ich platia zo svojich daní - život. Ale samozrejme, títo páni policajti určite veľmi radi rozdávajú pokuty za zlé parkovanie. Nuž, ako už zaznelo, čo je dovolené policajtovi, nie je dovolené bežnému smrteľníkovi a daňoplatcovi.

K fotke autor píše: Dobrý deň, 4.11.2008 o 10:56 sa mi podarilo urobiť priloženú fotografiu. Je to úžas, čo si tí policajti dovoľujú. Je to nove parkovisko pred poštou v Smižanoch. Donedávna tam stále stáli kamióny a osobne auta tam mali problém zastaviť. Konečne to obec urobila tak, ze na parkovisko môžu vojsť len osobne auta a týmto policajtom je to zrejme ľúto.

Inak, nebolo tam už ani jedno miesto, kde by normálny smrteľník zastavil. Ja som sa postavil na posledne volne miesto a auto čo prišlo za mnou malo smolu.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

2 komentáre:

  1. Pozn: zo zakona ma na toto policajt plne pravo.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. zo zákona majú policajti aj papiere na hlavu

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!