18 novembra 2008

Parkovač polorodinný

príspevok nám poslal duky

Miesto činu: Vranov nad Topľou, Tesco
Dátum: 06. 11.2008
ŠPZ: VT051AR
Indikácie: Čiarosleposť spojená s blokovaním vyhradeného miesta
Diagnóza: Toto je obzvlášť silný prípad čiarosleposti. Nielenže vodič parkuje čiara nečiara, ale aj sčasti blokuje miesto vyhradené pre rodiny. Alebo, že by mal len takú polorodinu a tak si plne toto miesto ešte netrúfa využívať?

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

5 komentárov:

  1. ....(doplnenie diagnozy) este je mozne ze 5 minut predtym ako tam zaparkoval, stalo auto vedla "ciaroslepostou" a kedze nechcel zlikvidovat cele miesto pre "celu rodinu" tak sa postavil vedla "ciaroslepca" lenze ten odisiel a debil je z tohoto parkovaca.

    ale predpokladam, ze autor si situaciu nalezite odsledoval, stravil isty cas na parkovisku aby si bol pred uverejnenim fotografie isty ze na vine je tento "polorodinny typ"


    i ked moj nazor je, ze autor pouzil metodu noveho casu, kde z komara spravil somara a na clanku(fotografii) stravil cas potrebny akurat na napisanie do mailu+ pridanie foto. stym, ze foto je samozrejme momentka s velmi nizkou vypovdenou hodnotou o situacii na parkovisku.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. PS: matematickym vyjadrenim to neni "polorodina" ale mozno tak desatina rodiny :) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. k prvemu komentaru: nechapem, ako moze byt argumentom, ze "asi tam predtym stal iny ciaroslepec" - ak sa kamsi autom nezmestim, tak sa nepridam k debilom a radsej zaparkujem tam, kde sa skutocne zmestim. Iba ak by skutocne slo o snahu o prevzatie stafety za kazdu cenu. Vzhladom k tomu, ze ide o Tesco, pochybujem, ze by nenasiel ine miesto.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No to by si sa teda divil... uz vela krat sa mi stalo ze na tom presne parkovisku vo Vranove nie je volny flek... :) Je to totiz male Tesco, nie je to hypermarket, takze aj male parkovisko... ja by som sa tiez postavil vedla toho idiota ktory sa uz predo mnou zle postavil... je to mensie zlo...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nieje to hypermarket ? a čo je to ? supermarket ? ty si chorý.., ale parkovisko je na veľkosť obchodného domu akurát... problémy tam sú iba počas sviatkov

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!