20 novembra 2008

Dynamická čiarosleposť

príspevok nám poslal azurko

Miesto činu: Topoľčany, križovatka Československej Armády - Krušovská ulica
Dátum: 8.11 2008
ŠPZ: PE438BG
Indikácie: Čiarosleposť
Diagnóza: Ako vidno, čiarosleposť sa nevzťahuje len na parkovanie, ale aj na čakanie na križovatke na zelenú. Nakoniec, tento obrázok a popis autora to len dokazujú. Že by nový druh?

K fotke autor píše: Toto sa mi podarilo odfotiť pri ceste do Tesca v Topoľčanoch na ulici Československej Armády. Na fotke je križovatka Československej Armády - Krušovská ulica. Strečkovanie a zmätok vytvoril tento vodič, alebo vodička na križovatke pri čakaní na zelenú. Debil nevedel čo chce a kade sa idem asi domov.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

4 komentáre:

  1. Jooj, len sa neposerte! To sa nemoze cloveku stat, ze stoji na krizovatke v strednom pruhu a zrazu ho napadne, ze musi ist dolava (pretoze tade sa napriklad dostane do ciela skor)? A co mal urobit, zdvihnut auto a prelozit ho, aby sa presne trafil medzi pruhy?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prvemu komentujucemu: v autoskole ucia, ze ak si si pomylil smer a zle zaradil, tak NEROBIM na krizovatke CHAOS a pokracujem vo (ZLE) zvolenom smere a otocim to za krizovatkov na vhodnom mieste.

    Chaotici pred krizovatkami sposobuju kolizne situacie.

    Nie nadarmo su od istej vzdialenosti tie ciary plne a nie prerusovane!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. haha, tyk toto je pekna debilina. niekto chcel mat silou mocou "vtipnu" fotku na nete?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ftipnu foto tam ma urcite ten z PE toto je cista farboslepost bo inak si neveim predstavit co by robili 2 auta v jednom pruhu...

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!