15 novembra 2008

Blumental stealth family parking

príspevok nám poslal red5

Miesto činu:
Bratislava, Blumentál
Dátum: 12.11.2007, 11:44 + recidíva BA556DS parkoval aj 25.10.2007, 11:19
ŠPZ: BA556DS + neznámy
Indikácie: Parkovanie na vyhradenom mieste
Diagnóza: Nuž, chodník je pre týchto vodičov asi ten najlepší spôsob, ako zaparkovať svoje plechovky. Určite sú silno nábožensky založení a preto sa snažia, aby aj ich autá mali z toho náboženstva čo to. Verím tomu, že keď tu parkujú, človek by ich určite našiel zbožne kľačať v kostole s rukami vzopätými k nebu.

K fotke autor píše: Mam pre Vás ďalšie dva krásne úlovky. Títo "debili" snáď musia byt z jednej rodiny. Obe auta totiž pomerne často parkujú na chodníku, rovno pred vchodom do Blumentálskeho kostola. Nehovoriac o tom, ze pre uniformovaných sú obidva automobily akoby "stealth" čiže neviditeľné. A príslušníkov na tom rohu vidieť postávať skoro celý deň, policajné auto prejde okolo snáď 20x denne a nehovoriac o tom , ze riaditeľstvo polície je len par sto metrov odtiaľ.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

9 komentárov:

  1. to ze je to pred kostolom je uplne irelevantne, je tam 1,5m miesta pre chodcov??? je , mate problem s vchadzanim do kostola??? kde inde ma parkovat?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. konecne sa tu mnozime aj normalne zmyslajuci, ktory pouzivaju aj auta a vedia ze ktomu treba niekde aj parkovat.


    inak by som sa vobec necudoval keby to co vzniklo na trencianskej ulici v BA mal na svedomi niekto odtialto

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vodič je arogantný debil a hotovo, na chodníku nemá čo stáť

    OdpovedaťOdstrániť
  4. a ty si tusim hodne zakomplexovany :))))


    alebo mas problem, ze si nemozes dovolit auto, tak aspon budes akoze zneprijemnovat zivot tym, ktory si auto mozu dovolit?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. "na chodníku nemá čo stáť"- a toto mate odkial? stat tam moze pokial je priestor na prechod aspon 1,5m. Autor tohto prispevku "vodič je arogantný debil a hotovo" naozaj ukazuje aky je inteligentny a schopny realne zhodnotit situaciu s jednoznacnym zaverom :DDD

    vyrieste MHD, kde sa bude dat slusne dostat z A do B v BA, potom sa mozete pohorsovat nad problemom ze Vam inteligentom pred kostolikom kazi vyhlad auto "arogantneho debila".

    OdpovedaťOdstrániť
  6. zobrat kluce a poriadne mu vyznacit na dvere, kade ma ist. a iditokovia z prispevku 1, 4 a 5 by boli prvi na rane.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. "zobrat kluce"

    to nemyslis ani trochu vazne...

    nech by ten clovek bol arogantne prasa a hajzel, tak NIKTO nema pravo riesit to ako zbabelec klucami.

    Ked si raz najdes oskrabane svoje auto, tak si spomen na svoje vlastne slova a spomen si ako vyzera ak si kazdy trubiroh zmysli brat pravo do svojich ruk.

    Pre mna si ovela vacsi hajzel ako hocikto, kto akokolvek zaparkuje a to mi hoviadka zaberajuce dve parkovacie miesta v preplnenych parkoviskach zvysuju tlak statocne...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Musim autorov "debilnych" prispevkov o tom ze "ved preco by som tam neparkoval ked sa da" schladit. Auto mam (nie prve), a v tych koncinach som denne parkovaval niekolko rokov. Presne viem ze to tam nebolo lahke, ale nikdy to netrvalo viac ako par minut. Niekedy som sam musel parkovat trochu ako debil, ale na hentom mieste stavali len tieto dve auta. Proste obrdebili!

    Autor fotografii!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. nevidim tam ziadny problem. Priechodnost tam je viac nez 1,5 metra, auto nikoho neblokuje. Snad vadi len fararkovi a svatuskarom, ze stoji pred ich kostolom.
    Autor fotografií, vsak si knaz?

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!