10 júna 2009

Polýcia parkuie (44) a sužuje

príspevok nám poslal alex

Miesto činu: Banská Štiavnica, Billa
Dátum: 22.5.2009
ŠPZ: BS587AF
Indikácie: Blokovanie cesty
Značka auta: Nissan
Diagnóza/K fotke autor píše: Ďalšia ukážka policajnej práce. Oktávia naľavo síce parkovala tam, kde nemala, ale drábi si zastali tak, že zablokovali celý prejazd okolo Billy. Autá, ktoré chceli vyjsť z parkoviska, alebo nenašli miesto sa museli vrtieť v dosť úzkej ceste. To ale pandúrom nevadilo - zdar Vašej práci súdruhovia!

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

8 komentárov:

  1. je zaujmave ze policajtov si oznacil, napriek tomu ze su na "zasahu" takze napriek tomu ze stoja blbo nic neporusuju. ale auto ktore zrejme "riesia" si vybielil :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. riesia obycajny priestupok a aj napriek tomu ze su na "zasahu" su to ludia ktori maju ist prikladom a zbytocne neblokovat cestu ked netreba.Ja kebyze idem s autom a neviem kvoli nim prejst tak im asi zakricim naj sa aspon postavia ako ludia alebo nech si daju pokutu tiez alebo daco proste.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tito pani pred Billou v BS ma srdia pravidelne. Posledne tam pokutovali studentikov na favoritke (samozrejme vzdy len cezpolnych) a opodial "domaci" Hummer si stoji v rovnakej situacii.
    Po tom, co som sa ich spytal, ci ho budu tiez riesit, spytali sa ma, ci mam v poriadku lekarnicku. A potom dezen na pneumatikach atd, az pokym Hummer neodisiel.
    Klasika....

    OdpovedaťOdstrániť
  4. zasah nezasah..... ide len o blbe hlupe buzerovanie zo strany "zakona" :D objektivita ziadna co si budeme nahovarat... aj tak ich iq zvacsa nedosahuje 3ciferne cislo!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten príspevok s "domácim" Hummerom ma celom zaujal. Škoda že si celú situácia nenafotil vrátane toho Hummera. Možno by pomohlo popísať celú situáciu a s fotkami poslať na ministerstvo vnútra. Mňa by to teda dosť vytočilo keby namiesto parkera - Hummera začali riešiť moju lekárničku :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  6. vytocit by ta to mohlo, ale odpoved z MV SR by bola, ze ked vykonavaju preventivno bezpecnostu cinnost(ci ako to presne nazyvaju) tak mozu tvoju lekarnicku riesit( pripadne ti hladat drogy v aute - co uz je horsie ked stym zacnu). a ty nemozes nic, len cakat lebo na to proste maju pravo.


    to ze stym nesuhlasim je vedlajsie. jedine co by si mohol v danej situacii spravit je, ze zavolas dalsich policajtov co budu riesit ten hummer

    OdpovedaťOdstrániť
  7. riešiť dve veci naraz sa nemá a ani nedá, každý nech sa radšej stará do tej svojej práce a ruku na srdce, pochybili ste už ?

    OdpovedaťOdstrániť
  8. minule policajti riesili jedneho co presiel na cervenu a zrazu lietadlo preletelo tiez na cervenu a ked som sa opytal ci aj toho budu riesit tak.... ako s tym Hummrom... povedat sa tu moze cokolvek.. ak si mal taku situaciu mal si to zadokumentovat pripadne zavolat inu hliadku... proste ak je niekto zaujaty mozu robit cokolvek vzdy sa nieco najde... tu mal byt zvyrazneny ten debilny parker ale....

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!