28 apríla 2010

Rodinné Ferrari

príspevok nám poslal cartmanko

Miesto činu:
Bratislava, Avion Shopping park, parkovisko Ikea
Dátum: 20.4.2010, 18:45:13
ŠPZ: ZA700DH
Indikácie: Zaberanie miesta na parkovisku pre rodiny
Značka auta: Ferrari
Diagnóza/K fotke autor píše: "Člen klubu sportovních aut" veľkou empatiou neoplýva, keď bezohľadne zaberá miesto pre rodiny s malými deťmi. Odfotil som v dvoj-sedadlovom aute aj miesto spolujazdca, či tam náhodou nemá detskú sedačku. To len pre "rejpalov".

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

32 komentárov:

  1. Zbytocna namaha s tou detskou sedackou :-) Aj tak ta obvinia, ze zavidis to Ferrari :-) ale dotycna dama, ktora na nom chodi sa rada prezlieka za policajtku :-) momentka z Redline 2k8 http://redline.server.sk/images/galeria/redline2008baumgartner_241.jpg :-) Takze mozno nadobudla dojem, ze tam sa parkovat moze :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mozno ma dieta doma a berie to, ze to je aj pre takych :-)
    smutne
    inak ja jej to ferrari zavidim, aj ked je zavist zla vlastnost :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pán fotograf a správca stránky, mali by ste nás blbečkov poinformovať ktorá vyhláška takúto značku schválila. Bolo by dobré uviesť aj číslo tejto značky. Podľa mňa ide o ľudovú tvorivosť a kľudne by som tam zaparkoval.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pre Anonymný povedal(a)... @ 28. apríla 2010 10:36: Nikde nie je schvalena takato znacka a ano mozes tam zaparkovat. Cize nemas ziadnu zakonnu normu, ktora by ti zakazovala tu zastavit a stat...V tom mas 100 percent pravdu. Ale uvedom si, ze nakupne centra chcu rodinam a najma mamickam s kocikmi vyhoviet a vyhradia im taketo parkovacie miesto. Cize je to cisto len o slusnosti a tolerancii voci tym, ktorych sa to bytostne tyka. To mas tak, ako ked v MHD je volne miesto a ty si na neho sadnes a je len a len na tebe, ci ho uvolnis vedla stojacej babicke s barlou v ruke. Ziadny zakon ti to neprikazuje, ale vravi sa tomu slusnost a ohladuplnost :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. presne tak. takato znacka oficialne neexistuje, cize neporusil ziaden zakon. skor ta felda vedla nestoji najlepsie

    OdpovedaťOdstrániť
  6. pockat pockat toto je stranka www.porusilsomparkovanimzakon.sk? alebo parkujem ako debil? ci uz bezohladny alebo arogantna alebo neslusny alebo akykolvek debil?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ta znacka nie je ludova tvorivost ale je to o slusnosti, rovnako ako je pri ikei zona pre nakladanie tovaru a slusny clovek tam nezastane ked ide kupit kvetinac.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Takéto fotografie sem určite nepatria. Majiteľ auta neporušil, žiaden predpis. A čo sa týka ohľaduplnosti, je si treba povšimnúť koľko je na fotke takých parkovacích miest kvázy pre rodiny voľných. A väčšinou tam sú vždy voľné. Tak je to opäť o tom niekomu bezdôvodne uškodiť. Hanbite sa páni fotograf a správca stránky!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Čo sa tu oháňate slušnosťou. Pozrite si koľko je na zábere voľných týchto parkovacích kóji, kvázy pre rodiny. Tam je niekoľko parkovacích radov takto označených a obyčajne bývajú prázdne. Tak o čom sa tu melie. Je to zasa o tom, že fotograf chcel niekomu ublížiť.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. mozem sa vam pochvalit, ze mam to stastie a nikto v mojom okoli neobahjuje takehoto parkovaca, mam proste stastie ze osobne nepoznam ludi takehoto charakteru. len by ma aujimalo ci sa uz tak narodili, alebo je to vychovou, alebo cim to je , ze niekto moze byt tak blby ze to dokaze obahjovat a este si to aj zdovodnuje. To musi byt nejaky s IQ este nizsim ako mal F. Gump.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ja sa mozem pochvalit tym, ze mam to stastie, ze nikto v mojom okoli nie je natolko hlupy a zlomyselny aby fotil a posielal fotky uplne cudzich ludi, ktori sa ho nijako netykaju, na internet. raz tu uz taki ludia boli, volali sa stbaci a dnes si do nich kazdy s radostou kopne, no pritom ludia co stranku ako tuto schavluju su rovnaki.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. divil by som sa, keby sa tu neobjavili obhajovaci :-) len preco stale obhajujete len majitelov drahych aut? :-) hehe a ta poznamka, ze fotograf chcel niekomu ublizit, tak to ma pobavilo...ako uz niekomu moze ublizit, ze sa tu ocitne? Ved kazdy z nas si spravi nazor, ze ako parkuje.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. pre Anonymný povedal(a)... @ 28. apríla 2010 12:39: a preco sem vlastne chodis? :-) a spajat STBakov s touto strankou...:-D Ono to co mas na krku sa vola hlava a pred pouzitim ju skus pretrepat...

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ja tiez nechapem, preco je fotka tohto auta na tejto stranke...preco neodfotis tu feldu vedla? kde mas zaruku, ze na nej neprisiel 20 rocny chalan? skor mi to pride, ze fotografa dost serie, ze si niekto taketo auticko moze dovolit a on nie... :)

    ...btw toto auto som este v ZA v zivote nevidel

    OdpovedaťOdstrániť
  15. ta fotka je tu spravne, poukazuje na to aki su niektori ludia chrapuni a bezohladni

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ta fotka tu nemá čo hľadať. Je to všetko o tom, že tie parkovania označené neschválenou (a teda neplatnou značkou)sú v priestoroch parkoviska vzdialených ďalej od vchodu a parkovacie boxy sú o niečo širšie, ako ostatné. Ale mentalita slovákov je taká, že radšej zaparkujem autom s deťmi na užšom mieste ale bližšie ku vchodu a preto, tie miesta takto označené sú zvyčajne prázdne. Čiže ak mi tu niekto chce nahovoriť, že ak odstavím auto na jedno z tých voľných miest som sa dopustil priestupku či už dopravného, alebo proti slušnosti, tak mu vrelo doporučujem návštevu u lekára.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. a ku ktoremu lekarovi chodis ty? nepremeskal si nejaku pravidelnu navstevu? nedochadzaju ti lieky uz?

    OdpovedaťOdstrániť
  18. pre Anonymný povedal(a)... @ 29. apríla 2010 11:42: a ked v autobuse nepustis stareho cloveka sadnut si, tak si nieco porusil? nie, ziadny predpis, ale je to SLUSNOST...ak mas pokladnu v Tescu vyhradenu prednostne pre mamicky s detmi, tehotne a postihnutych aj tam je SLUSNE im dat prednost...Pochop ty niemand, ze slusne a ohladuplne spravanie nie je nikde direktivne zapisane, ze toto ano a toto nie. Ale normalny clovek s tym nema problem pochopit to...Ale chvalabohu aj za takyto nazor, aspon vidime kto ma aku vychovu a ako ho ucili doma :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. pre Anonymný povedal(a)... @ 29. apríla 2010 11:42: a ked v autobuse nepustis stareho cloveka sadnut si, tak si nieco porusil? nie, ziadny predpis, ale je to SLUSNOST...ak mas pokladnu v Tescu vyhradenu prednostne pre mamicky s detmi, tehotne a postihnutych aj tam je SLUSNE im dat prednost...Pochop ty niemand, ze slusne a ohladuplne spravanie nie je nikde direktivne zapisane, ze toto ano a toto nie. Ale normalny clovek s tym nema problem pochopit to...Ale chvalabohu aj za takyto nazor, aspon vidime kto ma aku vychovu a ako ho ucili doma :-)
    Doporučujem ti aby si si príspevok poriadne prečítal a potom tu trepal tie svoje kofotiny

    OdpovedaťOdstrániť
  20. a ku ktoremu lekarovi chodis ty? nepremeskal si nejaku pravidelnu navstevu? nedochadzaju ti lieky uz?

    Ty sa o môj zdravotný stav láskavo nestaraj. Radšej pouvažuj nad článkom, ktorý kritituješ a až tak moralizuj. Ale na uvažovanie potrebuješ hlavu s mozgom a nie s otrúbami!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  21. ty sa nezdas chlape, ked podla teba jeden komentar je clanok, tak potom asi citas jednostrankove romany :) co su to tie otrúby? mozno ta tak niekto oslovoje :) "Ó Trúba" a zapacilo sa ti to

    OdpovedaťOdstrániť
  22. ty sa nezdas chlape, ked podla teba jeden komentar je clanok, tak potom asi citas jednostrankove romany :) co su to tie otrúby? mozno ta tak niekto oslovoje :) "Ó Trúba" a zapacilo sa ti to

    Ty sa radšej vráť do školských lavíc a doplať si za doučenie slovenčiny. Podľa tvojho názoru (článku) to súrne potrebuješ. Úbožiak...

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Ó Trúba :) to je dobre

    OdpovedaťOdstrániť
  24. ale tá dáma čo vlastní to krásne auto ma fajnové pery, hodili by sa k môjmu žaluďu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Kto závidí to Ferrari, má tiež možnosť - ak je pekný. Vytrtkať sa dá dnes už skoro všetko...

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Anonymný povedal(a)... @ 30. apríla 2010 22:02

    ale tá dáma čo vlastní to krásne auto ma fajnové pery, hodili by sa k môjmu žaluďu ;)


    :D:D:D:D:D:D palec hore!

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Debilov je veľa, to hej. Na druhú stranu, ruku na srdce... keď už mám na toto auto, zaparkujem ho na normálne miesto kde máte po stranách tak 10cm a oškrie Vám ho bezohľadné alebo závistivé hovado? Ja nie a to medzi týchto bohatých (nezávidím im, len ich tak nazvem) nepatrím, ale ako vravím konkrétne toto s týmto nie lacným vozidlom by som mu nemal za zle. Každá minca má dve strany...

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Vy UBOZIACI (cest vynimkam) SI OBTIERAJTE SVOJE PAPULE O SVOJE SKODOVKY!

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Važení a milí,ďakujem za komentáre k môjmu parkovaniu,tých čo si myslia,že takéto auto Vám kúpi muž za vykonanie najstaršieho remesla na svete prosím o zaslanie jeho mobilného čísla, veľmi rada mu zavolám,ale ak žijete v telenovele chcem Vás vyviesť z omylu,takýto muž neexistuje alebo možno aj áno arabský šejk a s tým sa žial nepoznám,pánovi,ktorému sa pačia moje pery chcem odkázať,že mi je ľuto jeho neuspokojíveho sexuálneho života,ešte dlho bude riešiť tento problém,ak si bude vyberať ženy podľa toho či sa hodia k jeho prirodzeniu. Všetkým tým,ktorí pochopili, že sa nejedená o príkazovu značku,navyše v čase môjho krátkeho parkovania bolo pred OD Ikea približne 10 voľný miest vyhradených pre rodiny s malými deťmi a bolo zrejme,že za päť minút bude situácia na parkovisku bez zmeny,chcem poďakovať a popriať im,aby vďaka ich inteligencii, zdravému rozumu a morálnemu zmýšlaniu mali toľko štastia,aby si mohli kúpiť všetko po čom túžia.

    OdpovedaťOdstrániť
  30. A aj sa nám predstavíš, šľachetná dáma plná všetkej počestnosti?

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Aha chces povedat ti puca ze si si ho kupila zo slovenskeho platu hej? nechaj sa vysmiat urcite aj vodicak si urobila za peniazky ze?ci?

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Keby som používala slovník,ktorý používaš ty určite by som sa vozila na škodovke, v našom štáte už nevládne komunizmus, aby sme zarábali všetci rovnako bez ohľadu na vzdelanie a chuti pracovať, skús to a uvidíš, že sa budeš mať lepšie, dôležité je mať cieľ alebo sen, niekde musiš začať, len prosím nikoho neposudzuj a neurážaj bez toho,aby si ho spoznal,obráti sa to proti tebe ...

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!