13 júla 2017

Asi už nestíhal vlak


Miesto činu: Košice, Hlavná stanica
Dátum: 2.7.2017, 16:40
EČV: KE399KT
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: Volvo XC70
Diagnóza/K fotke autor píše: Takto dokáže zaparkovať iba umelec. Na parkovisku nebolo kam zaparkovať ale tento si s tým ťažkú hlavu nerobí. Asi platí za dve miesta.
Váš podpis: Anonym

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

14 komentárov:

  1. Ani sa mu nedivim, taki co tu vypisuju a pohorsuju sa na tom ako ini parkuju, si neuvedomuju, ze taketo parkovanie ma asi nejaku pricinu. Mame dve nove auta, manzelka parkuje poriadne a ja po predoslych skusenostiach parkujem ako "prasa". Ja na ročnom aute nemám ani tukes a manzelka na trojmesacnom ma 3 preliacinky od cudzich dveri, tak kto je potom debil?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten, kto parkuje ako debil.

      Odstrániť
    2. tak si kúpte dvojgaráž keď máte na dve nové auta mali by ste mať aj na garáž. A nezabudnite mi sem odkázať že keby sa dalo kde mali by ste aj tri autá a tri garáže. Nie vždy sa nájde miesto pri dome, viem to som so starého mesta s BA ale viem že kde sú peniaze dá sa to vyriešiť. Aj keď nie v tesnej blízkosti domu ale takmer všade je zopár objektov nevyužitých lenže keby pán veľkomožný musel prekonať niekoľko desiatok metrov alebo obísť 5-6 domov to už by ho zrejme porazilo. A jedného krásneho dňa si môžeš nájsť na aute pozdrav v podobe prerezaných pneumatík alebo Ti ho zato "prasa" niekto obíde kľúčom a potom budeš manželke tie tri preliačinky tíško závidieť

      Odstrániť
  2. Nie priatelu, ty mas len trochu "obmedzene videnie". Debil je v prvom rade ten, ktory ti na parkovisku poskodi auto a potom zdrhne, co je u nas narodnym sportom.To ze niekto zaparkuje cez dve miesta je obycajna arogancia.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. obycajne vyhovorky parkovacov debilov

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vidim, ze nie len videnie mas obmedzené, ale aj slovnik.
    Pre teba "debil" bude pravdepodobne este lichotka, zrejme budes s tej skupiny IQ 34 a menej.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. staraj sa o seba, obhajca debilov

      Odstrániť
    2. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

      Odstrániť
  5. Presne tak, mám rovnaké skúsenosti, síce parkujem presne na vyznačených miestach, ale auto mi tak aj vyzerá a ak si nejaký trtko,čo sa tu ozýva, veĺmi pravdepodobne autor fotky myslí, že sa len vyhováram, kľudne sem môžem hodiť foto.
    Slováci by sa mali naučiť vážiť si aj cudzí majetok, nie len svoj.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. upokoj sa, daj si tabletky na srdce, lebo ta trafi slak

      Odstrániť
    2. Trtko, síce si to nepísal mne, ale jediného koho tu šľak triafa celkom určite budeš ty.Ludia tvojho formátu inteligentných ľudí neurazia, skôr naopak. Zamysli sa nad sebou, fotíš cudzie autá ako nejaký úchyl a keď ti to nik nepochváli, odvrkuješ ako taký doberman. Máš máš riadny komplex, ale tu plačeš na zlom hrobe. Skús to povedať priamo majiteľovi auta, že zle parkuje. Možno ti jednu uštedrí, ale aspoň budeš vedieť na čom si. He he

      Odstrániť
    3. Ahaho kotuha, ako vystrkuje rozky. Bud v klude mojko, ja som voci ludom IQ 34 a menej imunny. Asi naozaj najlepsie urobis, ked povies dotycnemu na rovinu, ako ti tu uz pisali, ze zle parkuje, aspon sa nebudes tym trapit a vesat fotky cudzich aut anonymne po internete.. Alebo sa na to pozri z druhej strany, kolko ludi parkuje pekne podla ciar, ako super.

      Odstrániť
  7. Ja neviem, čo tu riešite, ale tie čiary tam nie sú na parádu. Ak s tým má ktokoľvek psychický alebo iný problém, alebo to nevie inak pochopiť, ako tento umelec na fotke, tak nech nejazdí autom. To sú zvláštné dôvody, že iný mi oškrie auto. No a teraz čo? Začneme všetci parkovať na pána cez dve čiary? Minule bol taký umelec na jednom parkovisku pri Lidli, v tých najväčších horúčavách. Boli tam 4 miesta pod tieňom, ostatné na slnku. No a jasné, že dve miesta zaberal nejaký tiežvodič, ktorý stál cez 2 miesta. Nazvite si to ako chcete, ale podľa mňa je to čistá ignorancia a neohľaduplnosť.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!