12 apríla 2013

Polýcia parkuie (179) - na chodníku


príspevok nám poslal romanickodymo
chyby v nadpise sú naschvál

Miesto činu : Lučenec, Staničný obvod
Dátum: 05.04.2013
Indikácie : Parkovanie na chodníku
Váš podpis: 

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

8 komentárov:

  1. romanickodymo. zrejme debilko v tomto prípade si ty. ja tiež nemusím arogantného policajta ani cítiť, no pokiaľ nie je stanovené akým spôsobom má auto parkovať pri chodníku, tak je to ok. a zdá sa mi, že zostávajúca šírka chodníka je viac ako 1,5m. tak že žiadny problém. preštuduj učebnicu autoškoly a až potom buď múúúdry. jo? čaf

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No, napriek tomu, že nechal miesto viac ako 1,5 metra, treba si všimnúť, že celý priestor je označený žltou súvislou čiarou, takže predpisy porušujú aj tie ostatné autá, čo tam stoja. To po prvé a po druhé, stále platí, že pri plnení služobných povinností majú policajti rôzne výnimky, takže milý autor, radšej hamovať ako potom banovať ... Je to fakt, učebnica autoškoly,prípadne zákon o cestnej premávke a vy vyhláška k tomu to istí :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Uz nech vam nejebe s tym fotenim, ak boli na zasahu, tak si mozu zaparkovat kde chcu. Ak nabuduce ty budes potrebovat pomoc policajtov, tak im povedz nech zaparkuju o 3 ulice dalej a idu peso k tebe, lebo tam kde byvas je miesto len na chodniku.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na zásahu pred policajnou stanicou?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vyhlasky znali pani aj blby nazir je nazor.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mna by napríklad zaujímalo, co ten policajt porusil? Ved na chodníku nie je zakázané stáť pokiaľ je dodržaný dostatočný priestor pre chodcov na chodníku, čo z fotky evidentne je. Na vozovke nie je žltá čiara, ktorá by znamenala zákaz zastavenia ( na druhej fotke je vidno, ze to je len žltá zámková dlažba ). Podľa môjho názoru aj keby zaparkoval pozdĺž chodníku a nechá dostatočný priestor, tak sa ničoho nedopustí, teda ak tam nie je určený spôsob parkovania ( čo z fotografie nie je zrejmé ). Ale mám pocit, že sa zase našiel jeden človek, čo si potrebuje trochu pohoniť svoje ego na policajtoch..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To už musí byť ozaj slepý človek, alebo policajt, ktorý vidí na popraskanom asfalte žltú zámkovú dlažbu (Na chodníku je žltá neprerušovaná čiara).... Za takýto priestupok by bol policajt v GB, D, HL, B, DK a iných štátoch únie minimálne pokutovaný. Na Slovensku sa zas našiel človek, ktorý si pohonil ego na niekom, komu záleží na dodržiavaní zákona VŠETKÝMI účastníkmi cestnej premávky. Nemôžeme predsa vyžadovať dodržiavanie zákona jeho porušovaním.

      Odstrániť
  7. Okolo tejto stanice som chodieval takmer každý deň a viem, že ŽIADNA žltá čiara tam nie je. je to len žltá zámková dlažba, ktorou je oddelený chodník od parkoviska, resp. vozovky.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!