05 apríla 2013

Polýcia parkuie (176) - na chodníku

príspevok nám poslal Livingar
chyby v nadpise sú naschvál

Miesto činu: Trenčín, Súdna ulica,
Dátum: 27. 3. 2013, od 10:15 do cca 10:50
ŠPZ: TN498CD,
Indikácie: Parkovanie na chodníku
Značka auta: Nissan X-Trail
Diagnóza: Policajné auto stálo na chodníku minimálne polhodinu, pričom pár metrov pred autom po pravej trane tejto jednosmerky je uzavretý vjazd do dvora, pri ktorom mohli parkovať, no neparkovali. Vzdialenosť od múrika asi 40 cm. Auto bolo prázdne, bez smeroviek, bez výstražného osvetlenia. Počas doby parkovania prešlo okolo asi 20 ľudí, skoro všetci obišli auto cez cestu. Po celú dobu som auto z diaľky pozoroval, z parkovacieho miesta na ľavej strane ulice.

Vyjadrenie OR PZ Trenčín:

Dobrý deň,
potvrdzujem, že na fotografii ktorú ste nám zaslali je odfotografované služobné motorové vozidlo, ktoré používa obvodné oddelenie PZ.
Podľa Vášho vyjadrenia sa dňa 27. 3. 2013 v čase od 10,15 h do 10,50 h nachádzalo zaparkované na chodníku Súdnej ulice v Trenčíne.
Na základe záznamov z knihy prevádzky dopravného prostriedku je zrejmé, že spomínané  vozidlo sa v uvedenom čase neprevádzkovalo v Trenčíne. V uvedený deň bolo vozidlo použité na služobnú jazdu v Novom Meste nad Váhom.
Podľa záznamov z knihy prevádzky dopravného prostriedku bolo zistené, že uvedené vozidlo vykonávalo jazdu v Trenčíne dňa 26. 3. 2013 a podľa dostupných informácií nevykonávalo žiadny služobný zákrok. Vzhľadom k PN vodiča, ktorý túto jazdu vykonal, sa nevieme presne vyjadriť k okolnostiam za ktorých sa vozidlo nachádzalo na Súdnej ulici v Trenčíne. Po ukončení PN budú okolnosti používania služobného cestného vozidla preverené a v prípade zistenia porušenia zákona budú vyvodené príslušné opatrenia.
Riaditeľ OO PZ

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

3 komentáre:

  1. Veru,autor sa asi pomylil o jeden den.Totizto exif toho obrazku hovori jasne.Bolo to 26.3.2013,nie 27.3.2013

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale aj tak to nic nemeni na fakte,ze parkuje ako debil.To som hore este zabudol dodat.

      Odstrániť
  2. No hlavne, ze vy vsetci ste inteligenti....

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!