30 marca 2013

Parkovanie na drzovku


príspevok nám poslal lucy

Miesto činu: Bratislava, OC Galéria Lamač
Dátum: 20.3.2013, 15:59
ŠPZ: BA510KJ
Indikácie: Blokovanie cesty
Značka auta: Škoda
Diagnóza/K fotke autor píše: Nie je novinkou, že takto parkujú vodiči v lamačskom tescu, aby to mali bližšie ku vchodu. čo na tom, že miesta je tam habadej - hlavne, že nemusia chodiť ďaleko. A čo ich po tom, že je to prejazd.
S týmto by sa ale malo niečo robiť. Neraz som sa s vodičmi kvôli tomu pohádala, ale nepomôže to. Oni to odignorujú a stoja tam ďalej. a keďže je to priamo pred vchodom, sú tam aj košíky, ľudia vchádzajú a vychádzajú a keď sa tam ešte aj míňajú autá v jednom pruhu kvôli takýmto idiotom, tak už sa aj stalo, že tam jeden druhému pľuli do očí, kto má vlastne prednosť, potom cúvali a nadávali a nakoniec zrazili jedno malé dieťa, lebo si ho chlápek nevšimol a začal cúvať. Nezáleží na tom, či to je alebo to nie je parkovisko patriace nákupnému centru. Nejaký poriadok tam byť musí. A bolo by dobré, keby sa začali na týchto miestach dávať papuče. aspoň by to tých vodičov odradilo.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

1 komentár:

  1. Tak tu je to na dennom poriadku. Vždy keď tam idem parkovať, všimnem si, že je tam aspoň zo 5 áut, čo takto parkujú - čo najbližšie k vchodu do OC. A pritom je tam kopa voľných parkovacích miest. Ale kde? ĎALEJ od vchodu.
    Zrejme raz príde doba, keď sa aj z kuchyne do WC bude chodievať autom. Ale tá tu ešte nie!

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!