27 marca 2013

Hrubý krk parkuje


príspevok nám poslala lucy

Miesto činu: Bratislava, OC Eurovea, Einsteinova
Dátum: 17.2.2013, 22:58
ŠPZ: PP965CS
Indikácie: Čiarosleposť, parkovanie nakrivo
Značka auta: Audi
Diagnóza/K fotke autor píše: V Bratislavských obchodných centrách sa nájdu všakovaké prípady parkovania. Parkovanie mimo parkovacieho miesta nie je nijak ojedinelé, keby nebolo prázdneho parkoviska o 11. večer a pán takto nezaparkoval priamo pred našimi očami. Nakoľko mal hrubší krk ako iní ľudia, nechali sme ho teda bez ujmy parkovať ako debila.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

24 komentárov:

  1. trochu tomu nerozumiem. oc eurovea, oblubene miesto cp-ckarov, je na v bratislave na pribinovej ulici. na einsteinovej ulici v bratislave je oc aupark. trtko z popradu parkuje ako debil, to je pravda. ale kto to fotil? ze by dalsi, teraz uz zavistlivy CP-ckarsky debil? ak takto posiela prispevky na tuto stranku, tak aj jazdi po bratislave. este je oc v bratislave na zlatych pieskoch, tam nech cp-ckari odstavia svoje auta a pokracuju do civilizacie mhd.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nakoľko je extrémne ťažké určiť, kto je a kto nie je CPčkar, neodvolával by som sa na túto konštantu. Smerodajné je to, že to bol hrubokrký odroň. Bodka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. PP v bratislave je CP-ckar, jeho miesto je na zlatych pieskoch. ako je teraz v bratislave dobre, ked sa zberba odtrepala na vychod. a niektora ani tam nedosla, kolko buraciek bolo na D1 a R1 smerom z bratislavy na vychod

      Odstrániť
    2. PRE Anonymný29. marec 2013 17:56 :

      Ty musis byt kruto inteligentny jedinec.

      Dufam ze podla tejto logiky nechodis do inych miest (krajin) autom lebo tam vlastne nesmies zaparkovat.

      Odstrániť
    3. dalsi urazeny CP-ckar sa ozval, cely vysraty z toho, ked zo svojho valala prisiel do velkeho mesta.

      Odstrániť
    4. PRE Anonymný 29. marec 2013 19:44:

      Po Bratislave som jazdil autom bezproblemov (to pre tvoje info).

      Inak co si asi povie obyvatel Viedne ked pride do Bratislavy (podla tvojej logiky) ? Zeby nieco v zmysle: "Do akej diery som sa to dostal ?"

      Odstrániť
    5. presne tak. do diery plnej CP-ckarov

      Odstrániť
    6. PRE Anonymný 30. marec 2013 10:07:

      Tak to "zaiste" - na vine sucasneho stavu BA su zakerni mimobratislavcania, ako inak.

      Odstrániť
  3. Popradčan parkuje ako debil a plným právom patrí na túto tabuľu hanby - to je fakt.
    Bratislava je obyčajná zaprdená diera bez ohľadu na CP-čkárov ktorí na to nemajú žiadny vplyv - to je tiež fakt.
    Kto tvrdí že Bratislava je veľkomesto či dokonca metropola, je obmedzený a nezorientovaný viac ako ktorýkoľvek CP-čkár - aj to je fakt.
    Sú to veci, ktoré sa už nezmenia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak urobme metropolu napríklad zo žiliny, košíc či rožnavy

      Odstrániť
    2. PRE Anonymný 30. marec 2013 19:09:

      Preco mas dojem ze Kosice nie su metropolou ?

      Odstrániť
    3. PRE Anonymný 31. marec 2013 11:10 :

      Si uz pocul: "Kosice - metropola vychodu" ?

      Odstrániť
    4. Takže k tým metropolám:
      Prečítajte si pozorne definíciu metropoly tu:
      http://sk.wikipedia.org/wiki/Metropola

      Bratislava ani Košice (ani iné mestá Slovenska) nenapĺňajú ani jednu jedinú vec z tých, ktoré robia metropolu metropolou.
      To že niekto v TV označí Bratislavu alebo Košice názvom metropola, to z nich tie metropoly zďaleka ešte nerobí.
      Na svete je niekoľko miest, ktoré sú počtom obyvateľov, ekonomikou, politikou či kultúrou omnoho väčšie, ako celé Slovensko.
      Takže - naučte sa parkovať a nebude treba tu diskutovať o hrubokrkých, CP-čkároch, výchdniaroch ani paštikároch.

      Odstrániť
    5. PRE Anonymný31. marec 2013 15:50 :

      Skus si precitat CELU definiciu metropoly z linku Wikipedie.

      Odstrániť
  4. Tak ešte raz. Autor píše, že to bol "hrubokrký". Kvôli čomu potrebujete hovoriť o CP? Aby ste sa vy Bratislavčania (Nič proti BA, mám ju rád) cítili dôležitejší, alebo čo? Šibe vám? Nehovorte mi, pre zmilovaniebožie, že sa v BA nenájde jeden bratislavčan, ktorý parkuje zle!
    O čo vám ide pre boha?!?? Bol to hrubokrký, tým je povedané všetko. Nepchajte sem alibistické CP poznámky, lebo vyzeráte, že sa cítite menejcenne. Adios!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mimobratislavčania a tí domáci,debil sa nájde na oboch stranách. ked dojde bratislavčan na východ pomaly ho bit idú a teraz sa tu budeme hádať či je správne povedať zešofér z PP nieje debil ked takto parkuje len preto ze je CP-ckar?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ale vo vyhlaske sa jasne pise ze hrubokrky mozu vsetko tak isto ako polisi tak preco sa cudujete. Maju vynimku zo zakona. Policia ich nemoze ani kontrolovat nieto este pokutovat. Sme na slovensku tu platia ine zakony ako v demokratickych statoch

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Prosím vás, vysvetlite mi niekto, čo to znamená "CP-čkár". Ja som zo stredného Slovenska.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. To:anonym 3.4.2013 15:23 Malo by to hanlivo znamenat CezPolny....Hovoria tak rodeni Bratislavcania, rodicia ktorych prisli v 60-tych rokoch do BA zo vsetkych kutov Ceskoslovenska.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. nechcem byt hlupy, ale ked si niekto z Vas kupi osmicku tak pochopi ze parkovat od "vas zvysnych" je dolezite hned z niekolko dovodov -
    1. smicka je velke auto, parkovat do boxov podla ciar je jednak narocnejsie, jednak v tomto pripade nezmysel- ak by zaparkoval na toto miesto podla ciar, dalsi clovek vedla neho by neotvoril dvere skrz stlp.
    2. takto sa mu nestane ze ci uz nepozorna alebo len zavistliva trubka ho otlcie dverami pri otvarani (maximalne prejde klucom, ale to je uz ina pesnicka..)

    poprosim frustrovanych soferov a soferky aby si dalej vybijali zlost neskodnym postovanim fotiek na internete a vzajomnym honenim si pocitu zadostucinenia, nez aby skodili fyzicky :) vdaka a este pekny den

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nenávidím tento idiotský argument o širokom drahom aute, krista tak chodte do nákupných centier na bicykloch a auto si doma schovajte v garáži ked neviete parkovať a bojíte sa o lak. strašne ma to vytáča a keby som bol o niečo "odvážnejší" (či väčšie hovado) tak práve takto idiotsky zaparkované alebo cez dve čiary odstavené drahé autá by som škrabal nech sa naučia že aj ludia s lacným či starým autom majú právo zaparkovať slušne... grr (btw mám sice staršie auto ale velmi ho lubim a dávam si pozor na dvere aj ked je to trojdverák)

      Odstrániť
    2. si obycajny primitiv ak poskodis cudziu vec len preto "aby sa naucili"
      ak poskodi potom majitel tvoje zdravie
      "aby si sa naucil ze na cudzie sa nesaha" co povies?
      ale aby som pisal k teme a aby aj jednoduchsi clovek ako Ty pochopil
      - podla normy STN 73 6058 z roku 1987 su minimalne rozmery boxu pri kolmom stati 2,25 x 4,5 metra. skoda felicia ma rozmery 1,63 x 3,88 m ale konkretne tato audina ma rozmery 1,95 x 5,13 m.
      vacsie boxy O2 maju rozmery 2,4 x 5,3 m ale tie su zriedka. (mercedes S bluehybrid je siroky 2,1m napr.) takze toto nieje problem vodicov ale developerov.. uz to pochop - rozne velki ludia - rozne velke auta - jeden typ boxu. a nevykaj mi prosim , nie som schizofrenik ;)

      Odstrániť
  10. Ja si myslim ze metropola by mala byt PRIEVIDZA...Kto sa ku mne prida? Tato roztlcena diera Bratislava nemoze byt metropola...ani vychodniare nemozu byt metropola...:-)

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!