08 januára 2013

Tak toto je naozaj bohatý duševný invalid


príspevok nám poslal franta

Miesto činu: Košice, OC Galéria
Dátum: 12. 7.2011, 13:50
ŠPZ: KE LAMBO
Indikácie: Parkovanie na mieste pre invalidov
Značka auta: Lamborghini
Diagnóza/K fotke autor píše: Arogantný magor si to zaparkoval rovno na vyhradenom parkovisku pre ZŤP aby mal čo najbližšie do OC zrejme vtedy keď sa aj so svojou "fiflenou" išiel naobedovať.

Dal som mu za stierač odkaz, že stojí na vyhradenom parkovisku a keďže som čakal v aute na svoju "polovičku", tak som sledoval ako zareaguje na môj odkaz. Po čase k autu prišiel opálený, namakaný a vyfešákovaný "čávo" aj so svojou zlatokopkou. Keď si odkaz prečítal ukázal ho s arogantným úsmevom svojej fešande a Tá s max. opovrhnutím ho nalepila na vedľajšie auto. Sadli do auta bez akéhokoľvek pocitu viny, že blokujú miesto vyhradené pre ZŤP a s namysleným výzorom v tvári odfrčali preč.

Poznámka parkujemakodebil.com
To vedľajšie auto si ten odkaz tiež zaslúžilo. Je to tento recidivista.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

13 komentárov:

  1. takýmto čurákom bohužial ani pokuta asi velmi žily netrhá, tu jedine vyfučať gumy, nech si fešák zaposiluje s pneumatikami...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Si prenajmem taky klasicky americky pickup (so zlym vyhladom dozadu) a potom "nahodou" zle zacuvam "zhodou" okolnosti prave tam kde parkuje Lambo (na invalidnom mieste).

    Cim zlisujem to Lambo tym ze po nom prejdem
    ( = auto na srot).

    Samozrejme umysel mi nedokazu a byvaleho majitela Lamba akurat slak trafi ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. netrafí ho nič, pretože má určite navarjínu pojistku a z tej pojistky si kúpi nové lambo ...

      Odstrániť
    2. PRE Anonymný11. januára 2013 11:55 :

      Take (rovnake) Lambo si uz nekupi lebo sa nevyraba (a urcite mu prirastlo k srdcu kedze take auta nie su "spotrebaky").

      Z havarijnej mu (dost pravdepodobne) poistovna odrata amortizaciu a zostatkovu hodnotu vraku cize o celkom slusnu sumu prijde.

      Odstrániť
  3. majitel ti potom zlisuje ksicht

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. preventivne v tom pickupe nebudem sam ...
      ------
      okrem toho nie som si isty ci by sa chcel bit pred priatelkou.

      Odstrániť
    2. majitel by mal po najprv slovnej, neskor fyzickej konfrontacii velmi traumatizujucu skusenost.

      Odstrániť
  4. Autor fotky nadabil nielen na zvlastny sposob parkovania, zaujimave auto, ale aj na vskutku "zaujimaveho" cloveka. Citujem jeho charakteristiku z diskusie k jednemu clanku o danovych podvodnikoch:
    "No pokiaľ polícia nevie zistiť skutočného organizátora prania špinavých peňazí v Košiciach a na východnom Slovensku, tak mu trošičku pomôžeme. Osobnostnou črtou toho človeka je, že sa rád predvádza, miluje obdiv, panikári do nepríčetnosti, keď ho kontroluje "jeho nadriadený". Zbiera obrazy a vzácne kúsky svetových majstrov umiestňuje aj na steny svojej garáže, hneď vedľa auta Lamborgini, štvorkolky, či čistiaceho stroja WAP. A čo je neopomenuteľné, tak to, že vôbec nemá na život svoj vlastný názor a preto ho do tetailov kopíruje od jedného známeho /t.č. neúspešného/ politika zo Žiliny. Jazdí na oranžovom Lamborgini s EVČ: KE - LAMBO. Je dôverným priateľom J. Slotu,st.; aj J.Rezeša s čím sa aj veľmi rád verejne prezentuje. V trestnej činnosti mu výdatne pomáha o.iných, aj jeho manželka. Dôkazy sú k dipozícii."

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vyborne, aspon vieme, s kym mame tu cest. Vraj uz len meno a adresu treba :)

      Odstrániť
    2. Vola sa szilagyi

      Odstrániť
  5. Jasne blokuje invalidne miesto, je to debilko, ale uprimne si povedzme, kolko krat zaparkuje auto s kartickou invalid a vystupi odtial plnohodnotny, zdravy clovek.... takychto je nepomerne viac a robia to akoze legalne...tento je proste arogantny vul, ktory to bolokuje pravdepodobne rovnakemu ako je on sam, len s papierom ZTP.... samozrejme, aj slusnym obcanom, ktori na to narok maju

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ak je teda tento brav kamarát Slopu a Rezeša, chcel by som vidieť jeho sebavedomie, keby obaja títo "páni" sa mu otočili chrbtom. Je smutné, že práve tí, ktorí sú najprimitívnejší, najhlúpejší, majú na Slovensku najviac peňazí. Chudobný je však ten, kto má LEN peniaze, čo bude aj tento prípad...

    Radšej budem celý život chudobný, ale mal zdravý rozum, ako byť rozprávkovo bohatý a mať v hlave nasr...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. nahodou link na ten clanok o tych dphckaroch by sa nenasiel?

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!