02 januára 2013

Parkujem si na chodníčku a nikto tam neprejde


príspevok nám poslala S.

Miesto činu:  Bratislava, Budatínska ulica
Dátum: 3.12.2012, celý deň
ŠPZ: BL292CZ
Indikácie: Parkovanie na chodníku
Značka auta: Lancia
Diagnóza/K fotke autor píše: Prečo by som mal parkovať na okolitých parkoviskách, keď chodník je tak voľný.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

4 komentáre:

  1. nic v zlom, ale kolkokrat tu bude este toto miesto? Ten chodnik je absolutne zbytocny a nikam nevedie. Nikto nim nechodi, takze ani toto auto nikomu nezavadzia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Autorka (v jednom z prvych prispevkov sa predstavila ako Sony tym ju pozdravujem) asi nechape, ze problem by nemala hladat v tych "zlych" vodicoch ktori specialne vecer, v noci nemaju sancu zaparkovat inde ako povedzme na nepouzivanom chodniku.


      Ked chce fotografka hladat vinnika nech "obtazuje" samospravu s otazkami preco nestavia dotatocne parkovacie plochy (parkovacie domy a pod.) kedze auta len pribudaju (a sam sa tento stav nezlepsi).

      Odstrániť
    2. Kamosko,zakon nepusti.Bodka.

      Odstrániť
    3. jasne, zakon nepusti. Uz neraz sme sa presvedcili, ze striktne dodrziavanie zakonov castokrat prinasa viac problemov a absurdnych situacii ako jeho porusovanie. Ja neobhajujem vodica. Zakon porusil, ale za debila ho nepovadzujem. Byvam blizko tej ulice a viem, ze zaparkovat tam je dost problem. A vyuzit chodnik, ktory nikam nevedie a nikto po nom nechodi (pricom viem minimalne o 2 miestach, kde chodnik nie je vobec a zisiel by sa tam) je vzdy lepsie, ako keby zaparkoval niekde, kde chodia ludia a zavadzal by.

      Odstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!