06 júna 2012

Zaujímavá značka z Chorvátska - pre parkovačov na mieste pre invalidov


___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

5 komentárov:

  1. veru, u nás na Slovensku je parkovačov na miestach pre invalidov a na miestach pre deti viac než dosť. Hoci veľmi často na miestach pre invalidov parkujú invalidi iba duševní a na miestach pre deti iba vodiči s IQ dementného dieťaťa.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. "miesta pre deti" su totalna picovina.
    To ze tie znacky par zahranicnych obchodnych retazcov pouziva, este neznamena nic, o takej znacke zakon nic nehovori = nie je to dopravne znacenie a to parkovacie miesto je rovnake ako kazde ine.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, na takých miestach narozdiel od vozíčkarov normálne parkujem. V autoškole som sa totiž nič o takej značke neučil :)

      Odstrániť
    2. ok, parkuj, nikto ti to nezakaze, ale asi nemas deti, lebo nam rodicom dvoch deti s kocikom velmi pomoze ak mame pri vystupovani z auta a vykladani kocika viac priestoru. Je to len o slusnosti. Ale ked potrebujes na vystupovanie z auta viac miesta tak si tam parkuj.

      Odstrániť
  3. Predpisy síce ovládaš, ale inak si dokonalý magor. Základy slušnosti a súcitu v autoškole nenaučia, musí to byť v človeku. Značka síce nie je v pravidlách, dávajú ich tam pre takých, čo sú schopní niečo pochopiť, a Ty k nim patriť asi nebudeš. Reagovať nemusíš, iste to bude len nejaká sprostosť.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!