08 júna 2012

Voľne pohodené čiaroslepé Camaro


príspevok nám poslal peter/SNV/

Miesto činu: Spišská Nová Ves, Tesco
Dátum: 27.5.2012, 20:00
ŠPZ: LE143AS
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: Chevrolet Camaro
Diagnóza/K fotke autor píše: Prečo parkovať normálne, keď mám takéto auto?

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

13 komentárov:

  1. Vzahladom na velky pocet volnych mieste okolo, by som to Camaro postavil rovnako.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vitaj doma, debil, stránka je naozaj pre teba a o tebe.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. keby tie parkovacie miesta neboli robene na hranici normy, tak by sa tam mozno dalo zmestit aj normalne. Ked sa s takymto autom postavite do parkovacieho miesta, zistite, ze stojite skoro na ciarach po oboch stranach. vzhlaodm na to, ze je to kupe, tak to ma dlhe dvere a ked chcete vystupit, tak len velmi tazko (alebo vobec), ak vedla vas niekto tesne parkuje.
    tym chcem povedat, aby ste pochopili, aky ma motiv mozno ten sofer

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja mám 3-dverák, tiež dlhé dvere, tiež takmer rovnako široké, a nikdy som takto nezaparkoval. áno niekedy sa ťažšie nastupuje, ale slušnosť a parkovanie podla pravidiel a predpisov považujem za dôležitejšie ako pohodlnosť.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. aj ja suhlasim s Anonymný10. júna 2012 12:16 tvrdim, ze vzhladom na obsadenost parkoviska mi jeho zaparkovanie vobec nevadi. ine je, keby tam bolo malo miesta...

    skor mam pocit, ze mu zavidite to krasne auticko :)

    palec hore inac... krasavec :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. staci aby predtym na mieste stareho fiatu parkoval anejaky blbec cez ciaru, typek dal camaro hned vedla neho, blbec odisiel, prisiel fiat zaparkoval pekne medzi ciary a teraz bude kazdy zavistlivec onanovat nad tym ako to camaro debilne parkuje....

    OdpovedaťOdstrániť
  7. otázka:"Prečo parkovať normálne, keď mám takéto auto?"
    odpoveď: tiež by som takto zaparkoval, parkovisko je poloprázdne, ak je to ďalej od vchodu nevidím najmenší problém - totiž na slovensku ľudia nevedia slušne otvárať dvere a mať za pár mesiacov celé auto oyebané od dverí milých spoluobčanov, ktorí si závidia aj choroby, tak to mať radšej fotku tu.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano mozno nie je spravne takto parkovat.

      Ale keby si mal auto lepsie pochopis co je to mat otlcene auto od ignorantov.

      Keby sa na tuto stranku davali vodici/auta co otlkaju dverami ine auta je tu aspon 10x viac fotografii.

      Odstrániť
  9. Kde je hranica, koľko musí stáť auto, aby som mohol parkovať ako debil? Vec nie je v aute, ale v jeho vodičovi. Asi je to tak, že čím drahšie auto, tým lacnejší jeho vodič.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Debil zo Spiskeho Stvrtku

    OdpovedaťOdstrániť
  11. V tomto prípade nevidím na tom nič zlé, Autor fotky asi ani netuší, čo odfotil, lebo však auto ako auto.S takýmto autom by som sa ani nečudoval, ak by tak parkoval takmer vždy. Dvere tohoto auta zasahujú ďaleko dozadu za sedadlo vodiča a sú dosť hrubé. Ak chce vodič vystúpiť, tak ich musí otvoriť na minimálne 45°. No ak zaparkuje v slovenských normoboxoch z čias Š105 a Trabantov a niekto sa postaví vedľa neho, tak sa proste do auta nedostane ani z jednej strany, ani cez kufor. To je proste fakt. Tak ho asi prax naučila, že parkovať takto je riešenie, ako sa nedať zablokovať.
    Ak zaparkujeme hoci aj pred obchodným domom v zahraničí, tak nie je problém otvoriť dvere auta aj dokorán, čiže je tam miesto aj pre takéto auto. U nás namiesto tlaku na kompetentných aby plochy prispôsobili súčasnej dobe budeme pranierovať zákazníka. Hmmm, no je to také naše malé zakomplexované ...
    vitko

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!