29 mája 2012

Idiot pred Kauflandom

príspevok nám poslal hunter

Miesto činu:  Vranov nad Topľou, Kaufland
Dátum: 22.05.2012, 19:45
ŠPZ: VT707BL
Indikácie: Parkovanie na chodníku
Značka auta: BMW 5
Diagnóza/K fotke autor píše: Pupkatá synáčkovská drzosť na ockovom aute.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

18 komentárov:

  1. Dajaký pojebaný žobrák, čo sa nudípred kauflandom a fotí si cudzie autá :) Keď chceś tu máš t.č. 0905 705 310 a pupkatý synáčik Ti pojebe matku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. celý ten tvoj bawor je pekný šrot, tak sklapni, závidieť ti ho môže leda tak nejaký chudáčik

      Odstrániť
    2. ...alebo cigansky Michalovcan s retazku na ceckach :DDD
      Gadzovia tlusty

      Odstrániť
  2. Anonymný29. mája 2012 17:39

    si kokot sa nauc parkovat a ked nevladzes chodit daleko peso tak si vybav invalidnu karticku lebo jebnuty si riadne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keby som mal nejakú škodovku, alebo neviem aký šrot tak tiež by som si asi fotil pekné autá a potom si honil doma nad nimi tak ako ten žobrák, čo tu dal to foto...Inak tam parkujú autá pravidelne a nie je tam ani zákaz a ani nič podobné...Tak dotyčnému fotografovi odkazujem nech si pojebe mamku a foto už má tak nech si aj vyhoní chudák :)

      Odstrániť
    2. A urcite by si tak zaparkoval aj v Rakusku napriklad ne??? Ci tam uz by si mal nakadene v nohaviciach co debilko

      Odstrániť
  3. Ako vidno, trafená hus zagágala. Milý anonym na drahom čiernom fáre, ak si myslíš, že si veľký kápo, že parkuješ ako úplný vôl a ešte sa sem prídeš aj rozdrapovať a rozdávať svoje vulgárne dristy, tak tým len potvrdzuješ, aký si duševný impotent. Keď takto parkuješ, nechcem si ani predstaviť, ako musíš jazdiť. Každopádne, zasmial by som sa z chuti, ak by ti tam dakedy niekto šikovný nakreslil mužský pohlavný orgán niečím dobre ostrým, pretože to môžeš používať ako svoje logo, úplne to totiž vyjadruje tvoju aroganciu, hlúposť, sebaľúbosť, namyslenosť, chrapúnstvo atď. Zrejme by nebolo zlé, keby začali robiť popri autoškole aj poriadne psychotesty, pretože takíto ľudia ako si ty si vodičák absolútne nezaslúžia, ba čo viac, svojím správaním sú nielen problémom, ale aj hrozbou pre svoje okolie. Ale čo už, len to, že taká tuposť akú predvádzaš, je skutočne na poľutovanie a nie hnev.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zbláznili ste sa? Komu tam zavadzia? Alebo je to len závisť že má niekto bavorák?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zavadzia mi tam ked idem s vozikom k autu a moze sa stat ze ho nehodou tym vozikom oskriem...nepozornost no co uz nema tam co robit...

      Odstrániť
    2. Nech sa akokoľvek pozerám na umiestnenie auta, vchodu, vozíkov a parkoviska, neviem si predstaviť, že by niekoho mohlo napadnúť chodiť tam kde parkuje ten bavorák s vozíkom...
      Navyše kúsok vedľa je tak isto zaparkovaná fábia či oktávia a tá už zázračne nikomu neprekáža :)

      Odstrániť
  5. samotné zaparkovanie auta nie je také tragické, zavadzať može iba ludom čo chcú ísť tým smerom po chodniku a nie po ceste parkoviska. ovela tragickejšie sú tie dementné primitívne komentáre dotyčného bmwčkara,hold každý si raz hubu narazí a dúfam že takýto poriadne.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tam, kde parkuje ta Octavia je posledne parkovacie miesto !!!
    Ten bavorak tam nema co robit a hotovo, nabuduce prajem majitelovi, aby to auto niekto s kosikom pekne orypal a pekne sa nauci parkovat ta, kde ma :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Čo sa tu hádate? Ja som z Vranova a chodím do kauflandu a tiež tam parkujem, a parkujú tam autá stále, lebo tam nie je značka zakazujúca státie a dokonca minule tam stáli aj policajti. Sú tu fotky nad ktorými sa zasmejem, alebo si poviem, že aký debil, ale niektoré ako táto sú trápne a fotia ich závistlivci.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Suhlasim, ze to parkovanie nieje az take strasne. Ovela polutovaniahodnejsia je "osobnost" sofera. Ale neboj piciacik, takych ako Ty su plne cintoriny. Nic v zlom, nezavidim nikomu nic, uz vobec nie "drahe" auto. Ale dusevnych chudacikov, tych mi je uprimne luto..

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Už sú tam nové betónové zábrany a už tam nezaparkuje nikto, a mimochodom takáto podobná fotka už na tejto stránke bola

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tu je http://parkujemakodebil.blogspot.sk/2012/03/na-nakupoch.html

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!