24 júna 2012

Ďalší maličký, čo zavadzia ako veľký


príspevok nám poslal občan

Miesto činu:  Bratislava, Slatinská ulica
Dátum: 13.6.2012 6:00
ŠPZ: BL373DM
Indikácie: Parkovanie na chodníku, blokovanie prechodu
Značka auta: Fiat 500
Diagnóza/K fotke autor píše: Na tejto ulici sa dá zaparkovať prakticky stále. Aj ráno tam bolo niekoľko vhodnejších miest na zaparkovanie
Je zaujímavé že najväčší experti na parkovanie sú tí čo majú veľké autá (tu je to zjavne spojené s nadutosťou a aroganciou) a potom tí čo majú najmenšie autá a tam je to asi spojené s prázdnou hlavou alebo neschopnosťou viesť a tým pádom aj parkovať motorové vozidlá.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

3 komentáre:

  1. Nechcem sa za kazdu cenu zastavat vodica.

    Naozaj je na tom parkovisku vzdy volne miesto aj v noci ci nadranom (kedy tam mohol zaparkovat ten vodic)??

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja tam byvam a mozem potvrdit ze este nikdy to nebolo tak zufale aby bolo nutne parkovat na chodniku za prechodom. Ale to by musel asi majitel auta urobit aspon jeden prejazd celym parkoviskom. To by ale znamenalo mat ochotu a aspon minutku casu. Ziavne nebolo ani jedno ani druhe.....

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aj ja tam byvam, a nemozem celkom suhlasit. V noci cez tyzden okolo 10tej niekedy naozaj nie je "normalne" miesto. Dokonca aj to velke parkovisko co je na bebravskej sa mi uz stalo ze proste bolo plne. Fiat patri mojej priatelke a normalne parkuje dole v podzemnej garazi, ale tento den tam bolo zrovna druhe auto (moje).

    O lenivost sa nejednalo, kedze byvame vo vchode cislo 6 co je presne na opacnej strane toho domu na obrazku, neslo o to stat co najblizsie pri vchode. Uznavam, ze mohla zaparkovat aj lepsie ako v prechode na chodniku, kedze fakt sa tam da vselikde, vselijak popri ceste zastat... ale tak viete zena a este navyse aj cudzinka :) Auto chvilu po 7mej rano z miesta zmizlo.

    Kazdopadne kvitujem, ze ste sa rozhodli to odfotit a umiestnit tu a neuchylili ste sa k ziadnym primitivnym formam ako lamanie stieracov ci zrkadiel.

    S pozdravom obyvatel z Dvojkriznej 6.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!