18 mája 2012

Pišta parkuje v Hriňovej

príspevok nám poslal marko

Miesto činu: Hriňová, Parizánska ulica
Dátum: 9.5 2012
ŠPZ: DTPISTA (recidiva)
Indikácie: Parkovanie na vyhradenom mieste
Značka auta: Škoda Fabia
Diagnóza/K fotke autor píše: Pišta zase parkuje tak, ako by nemal, ale pozor - tentoraz sa zmestil medzi čiary.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

24 komentárov:

  1. mentalny retard si koleduje...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tento tucny kokot je asi najpopularnejsi DEBIL na portali :D
    este ze niesom policajt, citil by som sa smiesne a trapne, ze som len zeleny uboziak ktory nema moc nic urobit.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ono sa hovorí že preto mu to toleruju lebo im ponuka "riťku"

      Odstrániť
  3. Zacinam mat pocit, ze sa foti sa a robi si tu z toho prdel :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možem ti povedať že túto fotku som sem dal ja Marek takže sa myliš a stačí sa prejsť v okoli kde beha tento chalan a maš toľko fotiek že až až

      Odstrániť
  4. :D :D to je uz kolky prispevok s Pistom ? to uz vazne hranici s narcizmom :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. PISTA je objektivne kokot, o tom nenoi sporu, ale budme fer, preco by tuto nemohol parkovat?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak Pista by spravne nemal mat vodicak (nespravil skusky, resp. vodicak mu mali zobrat po MNOHYCH poruseniach predpisov) cize ziadne jazdenie a parkovanie ;-)

      Odstrániť
  6. Nechcem do toho moc vrtať, ale tomu označeniu na ceste nerozumiem a ani také podľa vyhlášky nepoznám. Ak si niekto myslí, že si na cestu nakreslí svoju ľudovú tvorivosť a že toto budu ľudia rešpektovať je na veľkom omyle.
    Myslím si, že by som tam v pohode zaparkoval i ja.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. jezisi.,.,toto som uz naozaj nevydrzal a musim napisat.,nechajte uz toho "pistu" na pokoji,, neparkuje medzi ciary. a co?!ma si zobrat na parkovanie uhlomer a kruzidlo?? je to jeho jediny zlocin a tych debilov co parkuju na trave, prechadzaju cez rozmocenu travu a chodnik aby zaparkovali, tych sem preco nefotite. niekto zaparkuje 10 cm mimo ciary a bum, zly vodic,nevie parkovat,debil., no, fakt ste vsetci uzasni vodici ktori, dodrzuju zakon az tak, ze viete dobre parkovat medzi ciary, ale NIKTO nedodrzuje v meste MPR 50km/h.. a okrem toho na tejto fotke "pista" neparkuje na vyhradenom mieste!! p.s. a pani prezidenti si laskavo riadne kontrolujte ziarovky. tie vypalene treba vymenit!!! to je viac nebezpecne ako byt 10 cm mimo ciary!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak toto sa mi riadne pacilo tento nazor hm spravny clovek :D s pozdravom DTpista

      Odstrániť
    2. Aky jediny pocin Pistu ????

      Si precital aj ostatne komentare ci priznanie Pistu ze v obci jazdi 100km, samozrejme parkuje na invalidnych miestach za co je pokuta 300EUR ?

      Kazdy normalny vodic vie zaparkovat medzi ciary resp. to vie skorigovat.

      PRE Pistu: zbytocne si fandis pomer tvojich priaznovcov:nepriatelov je 1:10

      Odstrániť
    3. priaznivcov je vela fakt vratene policie a znamych a kamosov co tak isto deno denne parkuju a ty co su predpisovy alebo zasraty s pokuty tak len picuju tak asi tak :D s pozdravom DTPista

      Odstrániť
    4. Pre Pistu:

      Ti tvoji kamoskovia z policie a nejaki ti kamarati sa zmestia do pomeru 1:10 - ked protistranu zoberieme beznych ludi - ktorym sa napr. parkovanie na invalidnom mieste zaiste nebude pacit.

      Odstrániť
  8. nic ine ako komplex z toho ze nema na poriadne auto. lebo fabka kombi v dnesnej dobe je iste ako felda kombi. takze tu ide jedine o komplex menejcennosti. niekto kto ma peniaze sa nepotrebuje predvadzat. a este k tomu aj kombinacia holopupkaca z detvy. Mam osobnych priatelov z detvy, ktori maju plnu p*cu penazi , ako napriklad Sujove X6 DT-P0004, HUMMER H3 DT-P0001 ,Alkenove XC90 DT-BACA1 alebo Dankove Q7 DT-777AR toto su ludia ktori sa nepotrebuju predvadzat ako a kde stoja. A to ze ma pista spz, je asi jedine na co sa z vyplaty v PPS detve zmohol, alebo mu ju niekto z vdaky zaplatil. Poradim dotycnemu holopupkacovi, nech sa uvedomi, lebo jeho ubohe auto nieje hodne ani prejst klucom. A ked niekoho raz zabije v obci jeho jazdou, bude mat 8 rokov v klude cas popremyslat. A ak nedajboze zrazi niekoho dieta z horeuvedenych SPZ potom mu ani zakon a ani nadzakon nepomoze. PISTA.... ak ta raz niekedy osobne v detve stretnem, bud si uplne isty ze sa pozhovarame

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. takze tych ludi poznam osobne uzt ked sme pritom :D auto je take ake je nepotrebujem audinu naco zatial ked bude treba kupi sa nerobim isto v pps .D a tesim sa mozme sa porozpravat niesi ani moj otco a ani policajt ktory ma maju na kokote ahoj

      Odstrániť
    2. a kde si nasiel sursa s DT-HC007 :D

      Odstrániť
  9. Musim uznat ze pista zaparkoval v poriadku taketo znacenie ani ja nepoznam cize zaparkoval by som tam aj ja takze neviem co tu riesime taketo hluposti ked mame fakt parkerov ktory parkuju na travnikoch a to vobec nevadi a niekt zastavi sikmo alebo na bezvyznamne vyznacenom parkovisku.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tento sofer neporusil ziaden zakon taketo znacenie neexistuje

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Toto parkovanie je v sulade zo zakonom ziadne take znacenie na ceste neexistuje

    OdpovedaťOdstrániť
  12. prepac pan fotograf, naspat do autoskoly, to znacenie si si vymyslel a ak si aj autor znacenia, tak by som ta naopak pohnal k pokute za zaberanie verejneho priestranstva, co je daleko vacsi problem ako ten tvoj s Pistom.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Pan fotograf ma asi daky komlex, osobne spori sem nepatria. Ani pridavanie do okola tych istych fotiek.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ziadny komplex fotografa. To len DT-PISTA je ukazkovy debil. Prajem kazdemu zazit nazivo. Ale ako sa hovori, co oko v penazenke vidi, to policajta neboli. Na kazdu svinu sa voda vari.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. http://www.facebook.com/pista.dtnet?ref=ts&fref=ts

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!