27 mája 2012

Aj keď sa mení potrubie, ja tam parkovať jednoducho budem

príspevok nám poslal m

Miesto činu: Košice, Charkovská ulica
Dátum: 22.5.2012,  8:22
ŠPZ: neuvedená
Indikácie: Blokovanie výmeny potrubia
Značka auta: Audi A4
Diagnóza/K fotke autor píše: Majiteľ vozidla - ignorant oznámenia - býva na vedľajšej ulici (Buzulucká). Svoj milovaný automobil odstaví na parkovisko pred Charkovskou 24-18 na zopár dní až týždňov, potom ho na 1 deň prevetrá a opäť odstaví na týždne. Keďže na Charkovskej ulici nebýva a so svojím automobilom pravidelne nejazdí, netušil o ozname výmeny potrubí, ktorý bol vyvesený na stĺpikoch na parkovisku a na bránach vchodov. Majiteľa musela vyhľadať až polícia, aby svoje auto preparkoval a umožnil pokračovanie v zemných prácach.

Na parkovisku Charkovská 24-18 je cca 40 parkovacích miest. V uvedených vchodoch býva 52 rodín. Z vedľajsej Buzuluckej ulice však majitelia odstavujú svoje automobily na dlhú dobu, vôbec s nimi počas 2 - 3 týzdňov nejazdia, zaberajú miesto pre obyvateľov Charkovskej ulice, ktorí denne jazdia z práce a do práce a večer uz nie je kde zaparkovať.

Polícia s nimi neurobí nič, pretože majú platne špz a platia si ZP. Je vysoko pravdepodobné, že sú to ignoranti, ktorí vlastnia viac vozidiel ... Keby tie auta zaparkovali pred ich vlastným vchodom, asi by ich susedia zožrali. Pritom na ich ulici sa menilo potrubie týždeň skôr.

V predošlých 3 rokoch sme so susedmi riešili ležiaky, ktoré ani nemali špz. Mestská polícia ich odtiahla až po roku. Vraj je takýto zákon.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU