18 februára 2012

Ďalší chodníkový parker


príspevok nám poslala s.

Miesto činu: Bratislava, Budatínska
Dátum: 9.2.2012, celý deň
ŠPZ: BA961PZ (recidíva)
Indikácie: Parkovanie na chodníku
Značka auta: Honda Civic
Diagnóza/K fotke autor píše: Chcela by som vedieť ako rozmýšľa vodič pred tým ako zaparkuje auto na chodník a až potom sa dá určiť správna diagnóza týchto chodníkových parkerov.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

16 komentárov:

  1. Ano Sony !
    Uz len 7305 fotiek z Budatinskej. A splnis si svoj zivotny ciel.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. aha, tak ono to foti nejaka zenska. Tak to mi je uz jasne, ze jej drbe.
    Vies ako rozmysla vodic, ked tam parkuje? Rozmysla kam ma zaparkovat, lebo v tej oblasti nie je mozne najst miesto po 18tej hodine vecer.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vážení páni, možno by bolo dobré určiť lokality, kde sa sme fotiť. Tam, kde sa to páči vám? Tam, kde debilní parkeri prekážajú vám a nie niekomu inému? Predpokladám, že práve vy parkujete debilne a Sony sa postupne dostáva k vašim autám. Skúste necenzurovať, ak sa vám nepáči, pustite si kreslené rozprávky. Pozor, aby nemali príliš zložitý dej, aby ste ho pochopili.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Problem je zlozitejsi.
      Ide o to ze ked niekto chce zaparkovat povedzme o 20:00 nema uz sancu(napr. na sidliskach). A ked zaparkuje na konci nepouzivaneho chodnika je to mensie zlo - s tym ze rano preparkuje.
      Druhy problem je ze mesta sa uplne vykaslali na riesenie problemov s parkovanim - aj ked vedeli ze tento problem pride (vid len zapadna Europa) nerobili prakticky nic aj ked tu existuju eurofondy - co by financovanie vyrazne zjednodusilo.
      Az teraz ked je parkovanie neunosne a nemozne niektore mesta zacinaju riesit aj to nehoraznym sposobom (napr. najprv parkovanie spoplatnime v celom meste a potom mozno nejake dalsie parkovacie miesta vzniknu).

      Odstrániť
  4. den co den fotky z toho isteho chodnika, ano, parkovat by sa tam nemalo, ale zaujimalo by ma ci tam skusala tato dotycna niekedy zaparkovat podvecer... (nie, moje auto este neodfotila), ale tentokrat som na strane vodicov.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To, že TY nemáš kde parkovať, nie je môj problém. Chodník je pre chodcov.

      Odstrániť
    2. Tak si predstav situaciu ze prides povedzme o 20:00 z prace a byvas na Budatinskej. Ziadne regulerne miesto nie je volne. Iba chodnik ktory nikde nevedie. Co spravis?

      Neviem ci si tu situaciu vies vobec predstavit a ci mas vodicak.

      Odstrániť
  5. poznam to tam, tam nie je problem zaparkovat podvecer, tam je problem zaparkovat pocas celeho dna. prave preto sa tu objavuje tolko fotiek z toho miesta a nik nema pravo zakazovat fotit ich. uz sa objavilo slovo cenzura. mozno je prave toto jedna z ciest, aby si zodpovedni vsimli kriticky stav s parkovanim na tomto mieste. zatial vsak stale plati, ze na chodniku musis nechat 1,5 metra, ak nie, musia zasiahnut policajti. takze, fotky sem patria.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. keby tu bolo povolené parkovať - existuje aj teká značka akože parkovanie na chodníku
    alebo nie???
    :)))
    a tie fotky - bez debaty sem patria

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja sa v centre mesta tiez neprechadzam po ceste, pouzivam chodnik. Tak nech aj vodici chodia po ceste a nechaju chodnik chodcom.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ved ani on nejazdi po chodniku, len tam stoji. kolkokrat vidim chodcov behat po ceste. ci uz z debility alebo proste preto, ze chodnik na danom mieste nie je. Takze obcas sme nuteni robit aj veci, ktore by sme za normalnych okolnosti neurobili.

      Odstrániť
  8. tu uz skor pomoze www.odkazprestarostu.sk a nie tato stranka

    OdpovedaťOdstrániť
  9. raz je to chodnik,
    a zrazu je to parkovisko???
    zázračná premena
    kompetentní by to mali dať doporiadku

    OdpovedaťOdstrániť
  10. vy idioti, ja si tu kludne zaparkujem a nikto mi nic nemože, a dokaž mi opak
    hahahahahahahahaha
    a možete si fotit kolko chcete, aj tak nic s tym neurobite

    OdpovedaťOdstrániť
  11. clovek, ktory si mysli, ze tato honda parkuje ako debil, je u mna zakomplekovany bulo... pozvravujem S. a.k.a. Sony :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jednoznacne ze parkuje ako debil. Keby si majitel Hondy kupil bicykel vedel by sa presuvat presne tak isto rychlo aj pohodlne ako na tom drahom aute.
      Neviem naco je niekomu auto ked sa v nom vozi aj tak casto sam a auto je 5 miestne.
      Vyhoda bicykla je aj ze si nemusis kupovat dialnicnu znamku !!

      Odstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!