28 februára 2012

Pozor bo som bars veľký

príspevok nám poslal eraser76

Miesto činu:  Košice, KVP, Lechkého ulica, Lidl
Dátum: 6.2.2012, 7:08:34
ŠPZ: KE599BX, KE149GL 
Indikácie: Čiarosleposť, blokovanie parkoviska
Značka auta: Daewoo, BMW
Diagnóza/K fotke autor píše: Jeden expert s červeným "ťahačom / tirákom" potrebuje skoro dve parkovacie miesta lebo, že jaký on je veliký.

O tom druhom expertovi na BMW sa radšej nebudem vyjadrovať (podľa mňa sa tu už ani diagnóza nedá určiť). Bolo ráno niečo po siedmej, prázdne parkovisko a potreboval parkovať cez 4 miesta. Nabudúce to skús tak isto, len pozdĺžne, nech je to cez 6 miest.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

10 komentárov:

  1. dalsi trtko co sa boji o svoj lak na svojom auticku?? ja sa uz normalne cudujem ze obchody vyznacuju parkovacie miesta... vysrat sa na to a nech si vodici sami prisposobia parkovacie miesta podla seba!!! a konecne sa mozu realizovat takyto kokoti...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ale fotky "hrdinov" co oskru lak a nenapadne zmiznu z miesta cinu sa tu nevyskytuju.
    Oni asi mozu.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. prazdne parkovisko. neviem, co sa tu riesi. pokym tak nestal aj ked bolo parkovisko plne, tak je to uplne onicom. nikoho neobmedzil ani neohrozil.
    PS: ano, parkoval ako debil cez 4 miesta a v inom case by to bol problem, ale aj fotograf by mohol kus rozmyslat.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To parkovisko je stále prázdne, takže je úplne jedno ako zastavil, nikoho tým neobmedzuje !

    OdpovedaťOdstrániť
  5. v tomto pripade sice nikoho neobmedzuje ani nezavadzia, ale pri tak prazdnom parkovisku sa ani nemusi báť o svoj lak, takže by som povedal že debil to nie je, ale lenivý zaparkovať medzi čiary ako slušný človek, to hej :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Divil by si sa. Niektori zvlastne zmyslajuci vodici priparkuju aj na skoro prazdnom parkovisku k uz zaparkovanemu autu.
      Mne sa to tiez stalo - zaparkoval som trochu dalej (na skoro prazdnej casti parkoviska v Hornbachu v KE) a este som ani nezamkol auto a tesne vedla mna zaparkoval nejaky expert.

      Odstrániť
    2. vidis a tu je ten problem... momentalne prazdne parkovisko ktore sa moze o niekolko minut zmenit na poloprazdne a zrazu skoro plne a ty ze parknes tak ako uvadzas dalsi vedla teba sa posunie a dalsi zas posunie a nakoniec treti uz stoji s pol autom cez ciaru a potom ho nejaky dobrak cvakne a tu hodi ze ako debilne prakol!!! takze divim sa ze to tu vlastne napises ze debilne parkujes.. takze takto sa potom aj nie vlastnou vinou vdaka vodicom ako ty tu zobrazia!!! a taky su podla teba experti co sa snazia spavne zaparkovat...

      Odstrániť
    3. No tak stoji cez ciaru.. Ciara neni stena :D

      Odstrániť
    4. mas pravdu ciara nieje stena. ale ciara nemusi byt len na ceste!!

      Odstrániť
  6. ten na tom BMW je moj sused..je to ciste pako...pred blokom parkuje podobne a je mu uplne jedno ze ostatni susedia uz nezaparkuju...zastane hocikde kde a hoci ako...hoci aj na trave...ciste pako!

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!