17 januára 2012

Polýcia parkuie (130) - s detičkami na nákupe

príspevok nám poslal moravčan

Miesto činu: Zlaté Moravce, Tesco
Dátum: 31.12.2011, 16:24
ŠPZ: NR318DM (N)
Indikácie: Parkovanie na vyhradenom mieste
Značka auta: Kia Ceed
Diagnóza/K fotke autor píše: Tento prípad by mal byť uverejnený preto, lebo pred zákonom by sme si mali byť vsetci rovní a nie niektorí, obzvlášť tí ktorí majú zabezpečovať dodržiavanie zákonnosti, tieto zákony porušujú!

Poznámka parkujemakodebil:
O vyjadrenie sme 12.1.2012 požiadali aj OR PZ v Nitre. Zatiaľ sme žiadnu odpoveď nedostali.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

11 komentárov:

  1. No pozrite sa... Mohol zaparkovať aj na mieste pre invalidov (je bližšie ku vchodu) a neurobil to. Ja teda naozaj nie som človek, ktorý by chválil políciu, práve naopak, zvlášť keď si to zaslúžia, ale v tomto prípade NEMôŽEM tento prípad odsudzovať, lebo neviem, či náhodou tam polícia nešla pre prípad krádeže, zbitia a pod... A tak sa vás pýtam - KDE MALI ZAPARKOVAŤ? Na normálnom parkovacom mieste medzi autami? Pri výkone svojej funkcie si môžu zaparkovať kde len chcú. Ak išli na hamburger, ano, tak by mali byť pokutovaní tak, ako ktorýkoľvek iný občan tejto krajiny.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to asi nevies, ze ked su na zasahu, tak musia mat zaonute tie cirkusove farebne svetielka. Ak to nebolo nutne a bolo volne miesto na inom mieste, mali parkovat ako bezny smrtelnik. Inak bezne tam parkuju aj cez den.

      Odstrániť
    2. neviem odkiaľ máš takú hlúposť že musia mať zapnuté majáky, a po ďalšie v zákone 8/2009 Zz vodorovné dopravné značenie na ktorej policajné auto parkuje nie je. to si len obchodné reťazce vymysleli obrázky .. je to bežné parkovacie miesto ako aj iné . Neporušili žiadny zákon !

      Odstrániť
  2. pokutovani byt nemozu nakolko takato znacka neexistuje

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jezisi., opat niekto kto nepozna zakon., ja ho poznam a preto aj ked nemam deti tak na takom mieste PARKUJEM!!! polycija ho pozna tiez a preto tam moze parkovat a kto nepozna zakon len zazera, nechape, zavidi a foti...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to teda musíš byť riadny magor.

      Odstrániť
    2. Veru tak treba - ja som minule odplul niekomu tesne popod nohy a on sa zacal rozculovat. Tak som mu vysvetlil ze to nie je ani priestupok !!

      Vitaj v klube bratmmm

      Odstrániť
    3. mate doma vo vytahu napis zakaz srania? nie? tak sa nerozpakuj a ulav si - znalec predpisov

      Odstrániť
  4. Priatelia, je tu jedno zakonne hladisko a druhe moralne... Je evidentne, ze sice poznate "zakon", ale len ten pravny...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. priatelia to je nejake postihnutie rodicia s detmi?? ti ktori fakt potrebuju taketo parkoviska su telesne postihnuti a nie nejaka rodinka ktora ma asi problem prejst niekolko metrov od auta do obchodu!!! a teraz mi povedz kto ma vacsie moralne pravo!!! ty umelec!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Delime sa na roznych ludi, Mar 1,2012, to miesto nie je pre prepchate deti mcdonaldom ala america ale pre rodiny s kocikmi aby sa nemuseli s nimi pchat medzi auta alebo v jazdnych pruhoch. Ale ked chce byt niekto silou mocou mudrak tak nim aj je.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!