23 februára 2012

Podzemná čiarosleposť v Auparku

príspevok nám poslal kuk

Miesto činu: Bratislava, Aupark, podzemné garáže
Dátum: 24.1.2012
ŠPZ: BA217XR
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: Mercedes
Diagnóza/K fotke autor píše: Bolo to v čase kedy je ťažko nájsť volne parkovné miesto a vtedy si niekto takto na drzáka ešte aj dve miesta obsadí.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

24 komentárov:

  1. V Auparku zasadne parkovat v poschodovom parkovacom dome - na vrchnych poschodiach. Tam je vzdy volne. Len to treba trochu pootacat volant.
    Samozrejme, tento na fotke je fakt zle postaveny.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten co klikol ze nieje debil ma uplnu pravdu!!! nie je debil ale arogantny KOKOT!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. KOKOt ta spravil a ty si sa stal mega kokotom, ty internetovy kulturista

      Odstrániť
    2. Ale ale KOKOt sa tu nasiel??? :-D nauc sa parkovat s tou hrcou nebudes tu vycapeny ako najprimitivnejsi KOKOt

      Odstrániť
  3. obisiel by som ho klucom, bez debaty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som bez debaty pozrel ucet za zubara ako by ta pri tom stretol a taktiez tu seriu problemov co by sa okolo teba zacala tocit. By som si rad precital potom pribeh v novom case raz som poskriabal auta a nedaju mi pokoj uz vyse roka :)))

      Odstrániť
    2. ale no my by sme si radi pozreli na ksicht toho debilparkera pri fakturach za prelakovanie :-D to by bolo drahe parkovanie a mozno by a chalan uvedomil ze auto je spotrebny material a nie vystavny kus ak sa mu jedna len o to aby sa mu jeho bucory niekto nedotkol!!! jezka pod kolesa :-)

      Odstrániť
    3. Ak ak ta zasa ja prichytim skrabat mi auto - naramne sa potesim na tvojom kyslom ksichte ked mi budes splacat fakturu sa lakovanie.

      Odstrániť
    4. OK uz sa tesim ako ma prichytis :-D takze nabuduce tu daj vediet kde budes debilne parkovat aby som ta ja a aj ostatni nemuseli hladat alebo cakat na nahodu... takze od dnes si vsetko vsimaj a hlavne debilne parkuj :-D

      Odstrániť
    5. PRE Feb 28, 2012 12:03 AM

      Ano, pride ti to vtipne a povazujes sa za nedolapitelneho.
      Minuly tyzden v spravach na JOJ bol pripad ked vodic bieleho Seatu Inca zdemoloval 2 auta a usiel z miesta nehody.
      Akurat ho nakameroval iny vodic (kamera v aute).
      Po zverejneni pripadu v spravach sa naslo dost svedkov ktori vodica inentifikovali a tak sa vodic priznal. Pokuta za taky skutok 300 - 1300Eur + min. rocny zakaz soferovania.
      A tvojom pripade to bude este horsie kedze spachas trestny cin a este budes musiet splacat niekolkotisicovu skodu.
      Cize smelo do toho a dakujem za novy lak.

      Odstrániť
    6. no jasne kazde zaparkovane auto ma bezne spustenu kameru, ktora snima len urcity uhol a rozlisenie je ubohe... chcem vidiet ako niekomu nieco dokazes ze presiel okolo tvojho auta a doskriabal ti ho.... myslis ze ten co by to siel spravit tak bude okolo neho skakat a rozhadzovat rukami a kricat heeeej skrabem auto filmujte ma!?!?! okolo aut na parkoviskach prejde tucet ludi takze si smiesny.. nepozeraj tolko kriminalku CSI... a k tomu pripadu je rozdiel nieco niekde buchnut kde je tolko ramusu ze si to vsimne aj hluchy!!!a este ostane aj dokaz ako ponicene auto :-D ako mozes toto porovnavat???? bud si hlupak alebo si hlupak... takze novy lak na vlastne naklady a to len preto lebo si arogantny a bezcharakterny vodic!!!! takze vlastne blbec!! spravaj sa tak aby si nikto nevsimol ze nejaky medo niekde parkuje alebo jazdi a nebudes mat zbytocne dalsie financne naklady na laky , kamery a dalsie veci... a nesnaz sa tu stale zakryvat to co stvaras nejakym trestnym cinom poskodzovania majetku...tot vsio...

      Odstrániť
    7. Pozri si v archive na JOJ ako to bolo. V skratke kamera bola v iducom aute a to priamo nafilmovalo zrazku bieleho Seatu a 2 parkujucich aut.

      Nerob tu machra lebo HD kamery(= kvalitny obraz) dostat za cca 50Eur (=lahko kupitelna vec) a ked ta chytia policajti ti ta polahky dotlacia k priznaniu (zakonne).
      Dalej kamery su na kazdom parkovisku obchodu.
      Cize dnes ako vandal nemas ziadnu istotu ze nebudes nafilmovany - pripadne ci ta niekto neuda a bude svedcit.
      Inak nikde som nepisal ze parkujem takto nadivoko.
      A aj keby som tak parkoval nemas ziadne pravo poskodzovat mi majetok.
      Inak kameru som si do auta kupil, viem co dokaze a je velmi dobre pouzitelna a taketo kamery su casto velmi nenapadne.

      Ja som vzdy parkoval slusne a napriek tomu sa mi stalo ze mi auto poskodili (a nie raz) - a vzdy usli z miesta cinu (preto som kupil kameru) - cize tvoja naivna teoria nesedi.

      Odstrániť
  4. aj keby som mal dostatok arogancie a bezohladnosti a nedostatok rozumu a zaparkoval takto, bal by som sa práve toho že mi niekto obíde pekný lak klučom. škoda, že majtelov mercedesov a pod. ani toto zrejme netrápi...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Realny dovod preco niektori majitelia drahsich aut takto parkuju moze byt je ze pri normalnom parkovaci im niekto obuchal dvere (neopatrnym otvorenim dveri vinnika), blatnik resp. im suchol naraznik a pod.
      Vinnik samozrejme usiel.
      To sa mohlo kludne stat 10-krat cize aj tomuto majitelovi dosla trpezlivost.
      Samozrejme je problem v tom ze tento problem nie je zjavny (hlavne pre nevodicov) a ako blbec tam ostane takto (preventivne) parkujuci vodic.
      Vinnik ktory uz ujde z miesta nehody ten zial ostane neviditelny.
      Viem o com pisem - mne sposobili take poskodenia/tukance 7-krat a to ratam len tie co som zbadal.

      Odstrániť
    2. cista pravda, tymto zmrdom a cuzam by sa za to mala ruka odseknut, a toto robia presne ty co maju hlbokodo v recka a jazdia na crepoch ze by som do toho nesadol

      Odstrániť
    3. ak majitelovi dosla trpezlivost a boji sa o svoj majetok tak odporucam pouzivat hromadnu dopravu a svoje "faro" zakonzervovat v garazi!!!! tak si kurva kupte auto so samoopravitelnym lakom!!!! alebo to je pre vas drahe???? no jasne na starych medvedoch dovezenych zo zapadu take nemate a na nove zas nemate!!!

      Odstrániť
    4. PRE Feb 28, 2012 12:08 AM

      Zaujimave, cize podla teba ma niekto pravo poskodzovat cudzi majetok a este sa vyhnut zodpovednosti (utekom)?
      A riesenie je podla teba ze obet ma chodit MHD ????


      P.S. Ak si niekto kupi novy Mercedes je dost realne ze mu vadi vozit sa v oskrabanom a otukanom aute specialne ked si to nesposobil sam !

      Odstrániť
    5. takze podla teba ma napr. niekto pravo zaberat parkovacie miesta???a potom odijst odtial ako sa nic nestalo? zatial co dalsi kruzia po parkovisku a hladaju volne miesto a to je podla teba spravne??? aky pozicaj tak taky vrat! o nic viac tu nejde. nik nechodi a umyselne neposkoduje nieci majetok...kazda akcia ma nejaku reakciu... ty zneprijemnis mne nieco tak je jasne ze clovek ti to vrati... ci mame len tak kyvnut rukou sak ved ano chudacik ma nove auto tak to riesi takto mudro...ja radsej teda pockam kym sa nieco uvolni... toto ma byt akoze to spravne riesenie podla teba!? ak sa bojis o crepa tak jazdi MHDckou a ano to je jedno z rieseni kde sa tvojmu milacikovi nic nestane iba ak tvoja strara ti ho neoprie v garazi.. ci chces alebo nie auto nikdy neuchranis pred poskodenim a ak ti vadi nejaky skabanec tak ho predaj a kup nove a skvalitnym samoopravitelnym lakom sak za tie prachy co to stoji uz by to mohli mat v seriovej vybave!!

      Odstrániť
    6. pre Feb 28, 2012 03:18 AM
      O co vacsie pravo ma niekto mi poskodit auto a ujst z miesta nehody ?? Z akeho dovodu mam ja platit opravu laku (ci naraznika a pod) ?

      Odstrániť
    7. o co vacsie pravo?jasne ze nema ziadne pravo! tak ako nik nema pravo bezdovodne zabrat parkovacie miesta. to uz je na ludoch a ich svedomi... tak isto ako to je na ludoch a ich svedomi ktory sa snazia takto bojovat proti tomu aby sa im poskodilo auto tak ze ako to tu je na fotke ze zaberu dve parkocvacie miesta!!! potom sa nemoze cudovat ze niekto tak ako on zacne bojovat proti takymto parkerom tak ze sposobi to co comu vlastne ten vodic chcel predist!!!! a z akeho dovodu mas si platit opravu???z prveho dovodu ze ti niekto buchol pri parkovani a bezcharakterne odisiel a z druheho dovodu ze si taky debil a sam vyprovokujes aby ti niekto poskodil auto!!!

      Odstrániť
    8. Pre Feb 29, 2012 07:30 AM
      Stale to nechapes. Ja parkujem vzdy poriadne a podla predpisov. Napriek tomu mi poskodili auto a nie raz - a musel som si dat opravit auto zdoraznujem na vlastne naklady.

      Odstrániť
    9. Ujebanci ste, len by ste kazdemu do auta skrabali. To Vas dementov nenapadlo, ze to auto stoji nemale peniaze a nenecham si ho dobrovolne oplieskat zhrdzavenou feldou niekde z pici (vsetko od TT dalej) len preto lebo si dojdu na vylet do Auparku ako keby to bolo muzeum, tak radsej zaparkujem cez dve miesta.
      Troska iny priklad, postavim si dom a nie ani o mesiac mi niekto pografitoval plot, co za ujebanca to urobilo, zle som ho zaparkoval?? Je to tak isto zmyslajuci KOKOT ako vsetci ti, ktori sa tu prihlasuju k skrabaniu cudzich aut.
      Kazdy z vas zmrdov citi krivdu tak zacne nicit cudzi majetok, lebo nikdy nic nedosiahli a ani nedosiahnu tak sa odbavuju takymto sposobom. Retardi!!!

      Odstrániť
  5. pre kameramanov: ak mas taku super kameru tak ju vyfot aky to je model a natoc nou nejake video so simulovanym poskodenim a daj to na uloz.to a pridaj tu odkaz nech si to tu pozrieme!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. blavak, co na to povedat :D klasika

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!