16 januára 2012

Čiaroslepý na nákupoch

príspevok nám poslal david

Miesto činu: Lučenec, Tesco
Dátum: 27.12.2011 10:45
ŠPZ: LC900BM
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: Fiat
Diagnóza/K fotke autor píše: Takúto bezohľadnosť si všimne každý, asi sa bál o ten drahý lak.

Poznámka parkujemakodebil:
Pre chronických sťažovateľov. Odstup od striešky pre vozík je taký istý ako od auta naľavo, alebo ako od hocakého auta v hocakom parkovacom boxe.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

6 komentárov:

  1. poznamka pre parkujemakodebil: nie, ten odstup jednoducho nie je rovnaky. akonahle je sirka boxov rovnaka, tak odstup medzi dvoma autami je vacsi, ako odstup medzi autom a stojanom na voziky.
    preco? pretoze ziadne auto nezabera celu sirku parkovacieho boxu, ako to robi stojan na voziky.
    este inak. ak zaparkuju vedla seba dve auta, tak na vystupenie mam priestor od mojho auta po ciaru + od ciary po vedlajsie auto. ak zaparkujem vedla stojanu na voziky, tak mam prietor LEN od mojho auta po ciaru/stojan na voziky.
    samozrejme, ak zaparkuje niektore auto z jednej strany na ciaru, tak sa situacia meni. no do takych boxov ja osobne neparkujem. a neparkujem ani vedla stojanov pre voziky alebo vedla stien v podzemnych parkoviskach.
    ale ak mi neverite, tak chodte na najblizsie parkovisko so stojanmi na voziky a odmerajte si sirku parkovacieho boxu vedla stojanu a lubovolneho ineho (nie pre vozickarov a matky s detmi samozrejme). dostanete rovnaky vysledok. a potom zmerajte kolko miesta je medzi dvoma autami stojacimi cca v strede parkovacieho boxu a potom zmerajte, kolko je odstup od auta zaparkovaneho do stredu parkovacieho boxu k stojanu na voziky (pri boxoch nakreslenych ako na fotke). ak dostanete cca rovnake cislo, beriem spat, co som napisal.
    PS: su uz aj parkoviska, kde na to mysleli a medzi parkovacim miestom a stojanom na voziky je asi 30-40cm vysrafovany priestor na vystupenie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemas pravdu.

      Staci aby sa dotycne auto bolo sirsie (SUV), alebo auto bolo "nalepene" na pravej ciare. A uz parkujes natesno - tak akoby boli z oboch stran tie pristresky na voziky.

      Stale je vsak taketo parkovanie vedla pristresku na voziky jednoduchsie nez parkovanie na sidlisku / v centre miest.

      Odstrániť
    2. zmeraj si parkovacie miesto ak chceš byť znalý a fotografuj obchodné reťazce za nedodržiavanie tech.normy na parkovné miest

      Odstrániť
    3. pre Jan 24, 2012 09:15 PM

      Prave parkovanie na takychto hypermarketovych parkoviskach je bezproblemove !!
      Ovela vacsim problemom su rozne nestandardne (tazsie dostupne, velmi uzke...) miesta typicky na sidliskach.

      Zaroven mi vysvetli ako parkujes na takychto sidliskovych miestach ked nevies zaparkovat na beznom hypermarketovom mieste.

      Odstrániť
  2. skutočne parkovacie miesta by mohli byť aspoň o 30 cm širšie
    ale inak všetky sú rovnako široké aj toto pri stojane na vozíky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mam s tymto parkovanim skusenosti a viem ze sa tam zmesti v pohode rav4 alebo CR-Vcka staci len chciet a byt ohladuplny... kokot na parkovisku zaparkuje takto debilne s vyhovorkami..

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!