17 decembra 2011

Arogantný invalid


príspevok nám poslal sused

Miesto činu: Rimavská Sobota, ul. Dr. V. Clementisa
Dátum: 7.12.2011, 15:00
ŠPZ: RS405AE
Indikácie: Čiarosleposť, blokovanie parkoviska
Značka auta: Fiat
Diagnóza/K fotke autor píše: Vodič tohto motorového vozidla uplatňuje svoju invalidnú kartičku aj na miestach nevyhradených pre invalidov a parkuje s maličkým autom tak, že zaberie miesto minimálne dvom SUV.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

6 komentárov:

  1. je postihnutý
    preto neni debil
    nech parkuje, ak sa mu zle vysadá a nasadá

    ale ak len vozí postihnutého
    taj JE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Myslím si, že práve toto označené vodilo parkuje v úplnej pohode. Priestor zaberajúci jeho stánim na chodníku neporušil normu, čo sa nedá povedať o ostatných na chodníku stojacich vozidiel. Šikmejším zaparkovaním nezavadzia ani chodcom ani netvorí väčšiu prekážku na cestnej komunikácii. Jeho šikmejšie zaparkovanie neuberá na priestore pre zaparkovanie iným vozidlám, samozrejme ak aj tie sa postavia šikmejšie.
    Tak kto je tu debil, pýtam sa. Nie tak náhodou sám fotograf ???

    OdpovedaťOdstrániť
  3. miesta za nim su vyhradene pre konkretne znacky, ziadne ine vyhradene miesto tam nie je, chybaju tam ciary, dodrzal minimalnu volnu sirku chodnika tak ako sviatocny vodic na bielej felicii vlavo dolu... predpis o chodniku porusil biely ford, zeleny renault aj biely favorit... ale najvacsi debil na parkovisku je strieborny renault, ktory zablokoval chodnik a dve parkovacie miesta, lebo parkuje kolmo na parkovisku, kde sa stoji sikmo :D a pan sused(fotograf), zavidiet invaliditu a z nej plynuce kompenzacie je dost chore... FUJ, HANBA TI!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vyhláška platí pre všetkých účastníkov cestnej premávky

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak isto všeobecne záväzné platné normy slušného správania sa

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Je pravda, že žiadna značka na mieste neupravuje ako stáť na chodníku, či šikmo, kolmo alebo pozdlžne, nie je určené ani v akom uhle má stáť, lebo tam nie sú ani čiary, ale už keď tam iní stoja určitým spôsobom, je pekné sa im prispôsobiť, lebo určite zaberie tak viac miesta, ako ostatní

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!