08 januára 2012

Skoro presne na stred

príspevok nám poslal petrus

Miesto činu: Bratislava, Zlaté Piesky, Tesco
Dátum: 17.12.2011, 14:32
ŠPZ: SC249CL
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: Škoda Fabia
Diagnóza/K fotke autor píše: V poslednom čase si všímam autá so značkou SC. Nie preto, že by som chcel, ale preto, že sa to už nedá prehliadnuť.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

6 komentárov:

  1. nechcem si ho zastavat ale ten vpravo stoji tez ako kokot...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. obaja parkujú ako debili

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Podobne primitivne jazdia aj ZC a ZH. To sa malokedy vidi...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nie si náhodou Ty ten debil, kvôli ktorému ostatný musia tak blbo zaparkovať, potom ideš z vozidlom bokom a spravíš si fotky?
    To vozidlo je moje a len pre informáciu, keď som ráno pri príchode do prace o 08:30 parkoval, tak som sa len prispôsoboval vozidlám, ktoré parkovali vpravo a vľavo a boli to evidenčné čísla BA a BL. A to nemám nič proti BA, nakoľko som z sám z Rače, len som sa presťahoval. A pre doplnenie, bol som medzi nimi len tak, tak na tesno. Tuto fotku si robil 14:32 to už sa vymenilo množstvo vozidiel. Sám nemám rád expertov, ktorý parkujú na divoko a rád som sa doposiaľ pozeral na Tvoje príspevky a často som im dával za pravdu, ale teraz viem že všetko más len zinscenovane (polopravdy) a chápem že veľa kráť ani vodiči nemôžu za to ako si odfotíš ich vozidlá, keďže nevieš súvislosti, ktoré by si mal najprv overiť a nie týmto spôsobom publikovať, len aby si sa ukázal aký si TOP. Ďalšia vec je že ani televízie si nedovolia dať do obrazu evidenčné čísla vozidiel a Ty to tam dávaš ako samozrejmosť. Over si najprv čí tým nezasahuješ do zákonov a sám ich neporušuješ.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takže, doteraz, pokiaľ sa to netýkalo Teba, fotografie Petrusa boli dobré a rád si sa na ne pozeral, často si im dával za pravdu. Teraz je to zinscenované a je to len polopravda.

      Odstrániť
    2. Áno máš pravdu, doposiaľ (pokiaľ som sa sám nestal dotknutou osobou) som sa na to nepozeral z druhého pohľadu mince pretože sám teraz viem, ako to naozaj bolo a nie ako to Petrus publikuje.

      To je realita.

      Odstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!