06 januára 2012

Polýcia parkuie (129) - na obedíku



príspevok nám poslal jozef
poznámka pre debilov a rýpalov: chyby v nadpise sú naschvál a nie je to ani pravidelné mýlenie sa

Miesto činu: Bratislava, Banskobystrická
Dátum: 15.12.2011, 12:21
ŠPZ: BA587MO (recidíva)
Indikácie: Parkovanie vyhradenom mieste
Značka auta: Škoda Fabia
Diagnóza/K fotke autor píše: Auto parkuje na zebre, na ktorom sa podľa zákona parkovať nemôže. Okrem toho parkuje pred značkou vyznačujúcu vyhradené miesto na parkovanie, čo je opäť v rozpore. Poukazujem na to preto, nakoľko hned vedľa je ich oľúbený podnik (Divný Janko) a takéto parkovanie je tu bežné. Problém je ten, pokiaľ tam zaparkuje obyčajné auto, už mestkí policajti dávaju papuče prípadne ich rovno odtiahnú.

Poznámka parkujemakodebil:
Na základe Vášho podania zo dňa 16. decembra 2011 týkajúceho sa parkovania služobného cestného vozidla Škoda Fabia EČ:BA-587MO, ktoré dňa 15.12.2011 v čase o 12.21 h parkovalo na Banskobystrickej ul. v Bratislave bolo zistené, že v danom prípade došlo zo strany vodiča SCV k porušeniu pravidiel cestnej premávky. Za porušenie pravidiel cestnej premávky bol vodič riešený v rámci disciplinárneho konanie v zmysle  zákona č. 73/1998 Z. z. v platnom znení.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

2 komentáre:

  1. tak tak, tam je to zial na dennom poriadku, ignoranti...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Neviem co Vas rozculuju uplne zebracke veci... to su "policajti" ti nebudu mat za to nikdy nic... Ked ich budete potrebovat a sadnu do auta ktore budu mat po ruke a budu tam o 2 minuty skvor ako keby to auto hladali a utekali cez 4 ulice po auto, vtedy Vam budu dobry...

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!