23 novembra 2011

Do diskusie: Zaujímavá parkovacia situácia

príspevok nám poslal robo

Miesto činu: Bratislava, Súmračná
Dátum: 10.11.2011
ŠPZ: PP710BU
Indikácie: Skrumáž
Značka auta: veľa áut
Diagnóza/K fotke autor píše:  Majiteľ modrého terénneho auta stojí na mieste viac než 6 mesiacov bez pohnutia. Parkovacie miesto tým pádom blokuje ostatným obyvateľom sídliska. Zaujímavé však je, že aj autá značky Škoda Octavia kombi, Peugeot 206 a Ford Mondeo kombi (na obrázku) patria tomu istému majiteľovi. Takýmto spôsobom si prakticky zadarmo vyhradil miesto pre svoje autá, čo pri množstve áut na sídlisku je prinajmenšom provokatívne.

Poznámka parkujemakodebil:
Na druhú stranu treba povedať, že týmto spôsobom - blokovaním svojich vlastných áut, majiteľ zabral len dve parkovacie miesta namiesto štyroch. Čo si o tom myslíte Vy?

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

5 komentárov:

  1. To je sice pravda, ale takymto sposobom zabranil smetiarom k pristupu k tomu zltemu kontajneru.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. 1. pride mi nezmyselne a prilis drahe vyhradzovat si parkovacie miesta tak, ze si odstavim na parkovisku dve dalsie svoje auta a tie, ktore aktivne pouzivam parkujem tak, ako na fotke. Prenajom parkovacieho miesta je podla mna lacnejsi ako kupa auta len za tymto ucelom. Nesuhlasim s tym, ze by to bolo zadarmo.
    2. to, ze niekto autom nejazdi 6 mesiacov, nie je predsa nijako zakazane zakonom. Pokym ma TEC a plati si poistky a ma STK a EK, nemoze mu nikto nic. Navyse, fotograf sleduje to auto bezprestavky ze vie povedat, ze s tym autom sa nehybe?
    3. Bol by fotograf radsej, keby majitel tych 4 aut parkoval auta vedla seba a zaberal by 4 parkovacie miesta namiesto 2? Moze ist o cloveka, ktory si je vedomy, ze v sucasnosti ma prilis vela aut a prave preto, aby ho nikto nelyncoval, parkuje takto, ze zabera len dve miesta, co je uz pomaly standard, ze rodiny maju dve auta.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pokial chcem mat stabilne garantovane parkovacie miesto tak si ho zaplatim. Auto, ktore casto nepouzivam odparkujem na menej frekventovane miesto a neblokujem ho ostatnym, ktori s autom jazdia denne a musia tak obchadzat pol sidliska.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. A navyse je diskutabilne ci neporusuje zakaz statia,pretoze z fotky nieje vidiet ci na vozovke zostali 3m pre kazdy smer jazdy,a ani ja osobne neviem ci je ta cesta obojsmerna alebo nie.takze?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta cesta je jednosmerna, takze o to nejde.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!