14 októbra 2011

Chronické XL velikášstvo

príspevok nám poslal Johnie Walker

Miesto činu: Bratislava, Devínska nová ves, Jána Poničana,
Dátum: 25. 6. 2011, 13:06
ŠPZ: BA232XL
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: Volkswagen Passat
Diagnóza/K fotke autor píše: Väčšinou majú problém s parkovaním majitelia obrovských tereňákov, alebo limuzín. Majiteľovi Passatu Combi však stačí pre pocit veľkého auta (a s ním spojených manierov) aj "XL" v ŠPZtke.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

5 komentárov:

  1. nemyslim si, ze by odstup Passatu od tej ciernej (tusim) Corsy bol nejak extra vacsi, ako je standard. Treba si vsimnut, ze ani ta Corsa nestoji idealne a teda ak by Passat zaparkoval presne do stredu toho travou vyznaceneho boxu, tak by zrejme nevystupil alebo len s velkymi obtiazami. Navyse, akiste viete, ze parkovacie boxy su parkovacimi boxami v zmysle zakona len ak su vyznacene podla zakona, teda zjednodusene povedane bielymi ciarami.
    PS: nie, naozaj nemam Passat ani auto s ECV zacinajucou BA...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Podaktorí si mýlia dilatačné špáry v betóne za určenie parkovacích miest. Som za to, aby sa normou stanovili šírky parkovacích miest s ohľadom na vyrábané vozidlá. Šírka miesta sa má odvíjať z normy najväčšej povolenej šírky osobného vozidla. Potom sa už konečne polovica záberov a hlavne na slovo vzatých "odborníkov" na parkovanie rapídne zníži. Je mi z vás blujno....

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Toto uz hranici s uchylacstvom. Ved ma od toho smartu uplne normalny odstup.
    Neviem teda, kde su tam tie ciary, ale pokial hlupacik fotograf myslel tie dilatacne spary, tak sa staci pozriet, ze medzi ne sa poriadne nevojde ani ten smart.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dilatacne spary mozu byt len internou dohodou ludi z baraku pri tomto parkovisku, to je v poriadku. Lenze ak teda platia ako "indikacia" parkovacich miest, potom PASSAT nie je jediny a pokial by chcel zaparkovat podla nich, musel by ist natesno k autu vlavo od neho. Predstava fotografa, ze vyznam dilatacnych spar si hocikto "vydedukuje" je omyl. Ale mam konstruktivny navrh aj ked nie je najprijatelnejsi: namalujte si tam biele pruhy :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. na tomto parkovisku je vela koko*ov ktorí nevedia parkovať, už je tam aj nové parkovisko s čiaram a aj tak parkuju ako koko*i......................mali by sa vratit do autoskoly pi*i

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!