28 septembra 2011

Skratka cez trávu. Stopy ešte stále nezmazané

príspevok nám poslala soňa

Miesto činu: Bratislava, Romanova
Dátum: 20.9.2011
ŠPZ: BA393TD, BA377YG
Indikácie: Parkovanie na tráve
Značka auta: Audi
Diagnóza/K fotke autor píše: Toto osobné auto  s prívesným vozíkom  si skrátilo cestu na parkovisko jazdou z hlavnej cesty cez chodník aj trávu a kolesá prívesného vozíka zostali na tráve.Obchádzka normálnou cestou je cca 200 m.


Vodiča nezaujímalo ohrozenie chodcov,ani ničenie zelene,ani úmyselné porušovanie dopravných predpisov,prečo tak konal,by malo zaujímať políciu.

Poznámka parkujemakodebil: Asi vieme pochopiť rozmýšľanie a úmysly tohto parkera. Ale nešlo to spraviť trošku inak?

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

9 komentárov:

  1. Ak dobre vidim, ide o Mazdu 626.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. viem, ze je pre niekoho nepripustne parkovat na trave. Ale podla mna, toto provizorne riesenie je lepsie ako keby mal dat vozik tak, ze by sa druhe auto nepostavilo.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tu ani nejde o to ako parkol kedze lepsie takto ako pozdlzne a zablokovat dalsich 4 miest... ale ten pristup k zaparkovaniu ako opisuje autor... to je debilne... s pozdravom ahojp

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahojp, kolko si toho nacuval s vozikom? Ja uz celkom dost a myslim, ze aj tak by som mal problem tam zacuvat, ak by parkovisko bolo obsadene. Nevyzera, ze by tam bolo dost miesta pred autom.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. no akoze prepac ale ty mas vozik napevno pripnuty k autu????je velky problem odpojit zatlaci nacuvat a zapnut???asi ano radsej pobehas cez vsetky chodniky travnate porasty lebo to je jednoduchsie?! ja stale tvrdim ze debilne tam isiel lebo nema ziadne pravo tam tak chodit!!! s pozdravom ahojp

    OdpovedaťOdstrániť
  6. No neviem ako ostatni, ale ja nemam tazne na aute preto, aby som vozik tlacil rucne.
    A daj si nieco na ukludnenie, lebo ti praskne cievka!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. vidim ze mas milion vyhovoriek a to len preto ze nevies jazdit s vozikom :-D teda dopredu vies ale cuvat to je tvoja nocna mora :-D ale nehaj tak.. proste debilne zaparkoval a tym je to uzavrete.. s pozdravom ahojp

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Cuvanie nie je vobec moja nocna mora. Len s vozikom na cuvanie potrebujes priestoru trosku viac aj na sirku a aj na dlzku. Bohuzial sa s nim neda zaparkovat ako s autom tak, ze mi na kazdej strane ostanu 3 cm.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. To je burina, nie trava!!!

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!