14 augusta 2011

Veľké auto, pekná značka, rozum nikde

príspevok nám poslal robino

Miesto činu:
Žilina, parkovisko Kaufland
Dátum: 24.05.2011, 16:35,
ŠPZ: TO300BI
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: Volkswagen Touareg
Diagnóza/K fotke autor píše: Takmer úplne plné parkovisko, takže najlepšie je parkovať čo najbližšie ku vchodu. Ale samozrejme mať aj miesto na nastupovanie.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

4 komentáre:

  1. Nechcem sa nikoho zastavat...

    Len konstatujem, ze parkovacie boxy pri supermarketoch na Slovensku su zufalo uzke, kedze rozmery parkovacich miest sa riadia normou zo 60 rokov (podobne ako normy na odhlucnenie bytov...).

    Supermarket potom vyhlasi, ze ma 500 miest... ale len Fabie alebo Daewoo Tico...

    Staci vedla seba zaparkovat dve auta rozmerov Mazdy 6 a mate problem vystupit inak ako vysukat sa cez strbinu.

    Mozno by mala byt na tomto uzitocnom serveri aj rubrika "nezmyselne parkovacie miesta". Poznam v BA podzemene garaze, kde su 45 stupnove vyjazdy do kopca a auta tam stoja v rade na zaplatenie, garaze s boxami, do ktorych je fyzicky nemozne dostat auto strednej triedy...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Plne súhlasím s tvojim komentárom. Tiež tvrdím, že mnoho príspevkov na tejto stránke si neuvedomuje, že parkovacie kóje sú na parkovanie vozidiel príliš úzke alebo krátke. Mnohí respondenti na tejto stránke si neuvedomujú, že vozidlá sú širšie a dlhšie ako boli Trabanty a Spartaky z doby socializmu. Toť všetko, čo som mal na duši. Pokiaľ sa nezmenia normy parkovísk pre súčasnosť, tak sa parkovať bude ako sa parkuje a blbečkovia, ktorí sú duchom ešte v totalite sa tu budú prezentovať svojimi debilnými príspevkami a iní blbečkovia, ktorí neuvažujú im budú fandiť a odbavovať sa svojimi tupými názormi.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. súhlasím s vami, ale keby sa aspoň pokúsil zaparkovať pri jednej čiare, ale veď načo aj rovno na stred sa dá...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Neviem ako inde, ale v Poprade Tesco ma parkovacie miesta v pohode, ale pri Kauflande mam problem rozumne zaparkovat aj ja, a to mam stary Nissan Almera.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!