23 augusta 2011

Parkovanie na trávniku

príspevok nám poslal objekt

Miesto činu:
Trenčín, park pod Juhom
Dátum: 8.6.2011
ŠPZ:
Indikácie: Parkovanie na trávniku
Značka auta: neuvedená
Diagnóza/K fotke autor píše: Nechcel zaparkovať na príjazdovej ceste,tak sa odviezol aj po chodníku a zatiahol na trávnik. Asi vedeli že príde,tak mu to aj pokosili.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

5 komentárov:

  1. Pokosili to práve preto aby sa tam dalo parkovať. To len takí ľudia ako ty s IQ hojdacieho koníka vedia ťažko pochopiť.... Prččo asi nepokosili ostatnú trávu ?????

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ty imbecil zo dna 23.augusta 2011 o 16:43 a kde je napisane ze mozes parkovat na zatravnenej ploche povedla cesty??? to tvoje IQ hupacieho konika by sa malo ist napast na ten zbytok travy ktory tam nehali pre ludi ako ty.. s pozdravom ahojp

    OdpovedaťOdstrániť
  3. 23. augusta 2011 16:43 Ty dement, to kosenie im nariaduje vyhlaska.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ... @ 26. augusta 2011 10:54


    Ak im to kosenie nariaďuje vyhláška, prečo nepokosili všetku trávu, ale vykosili len pol metra od cesty. Čiže priraď si to pomenovanie dementom sám sebe a tomu, kto nariadil vykosiť iba pás trávnika.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. pre
    23. augusta 2011 16:43
    @ 26. augusta 2011 10:54
    okolo obrubníka a stĺpov kosili vyžínačkou a ostatné pokosili štvorkolesovou kosačkou s košom.Ťažko by sa mu kosilo medzi stĺpmi a stromami.
    Ak niektorí si pred písaním prečítajú VZN miest a obcí,budú vedieť kde sa nesmie parkovať. Lenže kto by to čítal,že? Radšej napíšem blbosť ...
    (objekt)

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!