30 júna 2011

Parkovanie cez dve miesta pre telesne postihnutých

príspevok nám poslal is

Miesto činu:
Trnava, parkovisko pred nemocnicou
Dátum: 22.6.2011
ŠPZ: TT156EE
Indikácie: Parkovanie na mieste pre invalidov, čiarosleposť
Značka auta: neuvedené
Diagnóza/K fotke autor píše: Drzosť ľudí nepozná hraníc a dovolím si mať pochybnosť o tom, že sa tu bol niekto telesne postihnutý. Toto parkovanie zarazilo aj moju 6-ročnú dcéru, ktorá ma na to upozornila:

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

4 komentáre:

  1. ty si debil aj s tvoju 6rocnu mudru dceru,ktora pozna dopravne znacenia.vy dvaja debily auto islo cuvat na prazdne miesto oproti.vy dvaja super debilkaci.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no je to kokot lebo takto kokotsky zaparkovat nik iny nemoze a tusim ze 1 prispevok patri tomu kokotovi co tam tak kokotsky zaparkoval....

    OdpovedaťOdstrániť
  3. sam si ko...,aj skym spavas ked sa tak pekne vies vyjadrovat ,urcite si chodil do ps.to foto patry istotne tebe ked ta ten komentar tak vytocil.precitaj si ho este raz a pochopis ze isiel cuvat,mozno nevies ani citat,chudak.4krat v jednej vete slovo k.....pouzivas doma asi dost casto,istotne sa aj tak volas.a chod z novu na rtg a cakaj ked niekto bude cuvat z parkoviska pre invalidov a maj prichystany svoj mobil aby si mohol robit svoje debilne fotky.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jeden by povedal, ze ak auto islo cuvat na miesto vzadu, tak by sa to dalo ostatnym povedat aj bez toho aby vsetci ostatni boli debili. Keby som ale cuval s takym polomerom otacania, ako panko na obrazku, tak by som mal asi problem zaparkovat na vacsine slovenskych parkovisk.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!