07 mája 2011

Čiaroslepý megaloman

príspevok nám poslal pepo

Miesto činu:
Trnava, Juraja Slottu, zadné parkovisko pri lesíku
Dátum: 1.5.2011
ŠPZ: TT355EH
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: Mercedes
Diagnóza/K fotke autor píše: Chorý pacient ktorý každodenne zablokuje 6 parkovacích miest. Myslím že takto by každodenne nedokázala zaparkovať ani blondínka z BA. Takýto šofér sa môže hanbiť a ak nevie parkovať tak nech sa to naučí. Každopádne by si mal zopakovať parkovanie v autoškole.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

13 komentárov:

  1. To uz ani nie je smiesne ale na plac co vy tu davate na za fotky. Zabral tri miesta a nie 6 ale o to nejde - ide o to, ze pepo a admin su urcite taki sikovni vodici, ze by to napchali do jedneho miesta... demencia fakt co su tu za fotky navstivte uz konecne psychiatra

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný povedal(a)... @ 7. mája 2011 14:15

    ked uz tak styri miesta...a ked sa tam nemesti tak nech tam neparkuje to je dost logicke predsa...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tato stranka prestava mat zmysel, ked sa tu dava tolko fotiek aut, ktore parkuju este stale v ramci normy.
    z fotky vidiet, ze parkovisko nie je plne obsadene, takze tie miesta v case fotenia nikomu nechybaju.
    no a v neposlednom rade: co by ste robili vy na mieste vodica? zaparkovali na druhom konci mesta, kde je jedine parkovisko pre nakladne auta? no asi nie...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. V ramci normy? Pokial viem tak ku kazdej bytovej jednotke nalezi 1parkovacie miesto. A ak niekto blokuje 6 parkovacích miest- 3zabere a 2za a 1pred inak nevide tak to uz je drzost. A je samozrejme ze nakladné autá na parkoviska sídlisk nepatria. Ako by to bolo keby kazdy podnikatel parkoval s nakladakmi pred sidliskom...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ak mas pocit, ze 1 pred nim a dokonca dvaja za nim nevyjdu, tak prosim ta urychlene vrat vodicak a neohrozuj ludi na ceste.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. nie jeden pred nim a dvaja za nim, ale on s kamionom nevyjde pokial hned za nim niekto zaparkuje. boze ludia uz pouzivajte rozum.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tak tak kto za nim zaparkuje? pred nim? Chcem vidiet takeho magora co tam zaparkuje auto. Ja by som za nim urcite neparkoval. Sak co jemu je jedno ze niekomu oskre, drcne auto ked sa tam bude vytacat!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. myslim, ze ti moze byt jedno ci on vyjde alebo nie. Ja tolerujem jeho parkovanie a nemam s tym problem ale mal by som na haku ci sa stamad dostane.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ako sa tu moze niekto zastavat tohto idiota a tvrdit, ze parkuje v ramci normy.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. V bratislavskej miestnej časti Petržalka platí Všeobecne záväzné nariadenie, podľa ktorého nesmú vo vnútorných priestoroch sídliska parkovať nákladné autá. Ajhľa, akí sú "sprostí" tí Bratislavčania,keď sa chcú a dokážu postarať o svojich obyvateľov.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. V dnešnej dobe je naozaj neprípustne aby niekto parkoval uprostred sídliska takto. Naozaj je to bezcharakterne a takýto vodič je chrapúň!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ja by som ho naschvál zablokoval potom by si rozmyslel ci bude takto parkovať.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Normálne auto zaberie 2, maximálne 3 miesta, ak parkuje takto, ako vodič tejto dodávky. Preto LOGICKY, ak by zaparkoval medzi čiary, o koľko metrov by vytŕčal? 2-3m? A to si myslíš, že by bolo správne?

    Drihá vec je, keď takto parkuje celé dni.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!