14 apríla 2011

Polýcia parkuie (108) - vodu káže, víno pije

príspevok nám poslal turbo

Miesto činu:
Vranov nad Topľou, parkovisko Tesco
Dátum: 3. 4. 2011
ŠPZ: VT159BH (recidíva)
Indikácie: Parkovanie na zákaze zastavenia a v protismere
Značka auta: Kia Ceed
Diagnóza/K fotke autor píše: Ja sám som na úplne presne tom istom mieste asi týždeň pred tým zaplatil mestským šašom pokutu za parkovanie.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

18 komentárov:

  1. to "polýcia parkuie"...je uz trapne.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak ak ty si zaplatil pokutu na tom istom mieste ,tak to znamena ze TY PARKUJES AKO DEBIL !!!a ty PATRIS NA TUTO STRANKU !!!!a nemysli si ze im daju pokutu zato ,ze TEBE dali,,.....Sa spametaj,oni su STATNY ZAMESTNANCI a ty si nic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mimochodom: Nie sú štátnI zamestnanci, ale obecní :)

      Odstrániť
  3. tak toto je jaka fajka, to sa nikto z kompetentných na toto nepozrie, však to je aj o vodičák.. vprotismere a na zákaze zastavenia.. Majú tí policajti aj nadriadených? či ich to učia oni? Hanba mesta!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. For turbo.
    Prajem ti v budúcnosti, aby si potreboval niekedy v budúcnosti pomoc polície /mestskej alebo štátnej/ a aby prišli trocha neskôr len z dovôdu hľadania voľného parkoviska. Budeš niekde ležať v kaluži krvi a plakať nad rozliatym mliekom aky si idiot a odbavuješ sa na niejakej fotke. Dovi dopo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. A tie majaky tam su na paradu alebo ich pouzivaju ked idu na obed? Podla vyhlasky ich maju mat zapnute pocas vykonu svojej pravomoci!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. (1) Vodič vozidla, ktorý pri plnení špeciálnych úloh používa typické zvukové znamenie doplnené zvláštnym výstražným modrým svetlom alebo červeným svetlom, prípadne ich kombináciou (ďalej len „zvláštne výstražné znamenie“), nie je povinný dodržiavať povinnosti a zákazy ustanovené týmto zákonom okrem povinností podľa § 3 ods. 2 písm. c) a § 4 ods. 2 písm. a) až e).

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pre Anonymný povedal(a)... @ 18. apríla 2011 22:57

    Si ma naozaj pobavil. Policajti chodia k všetkým trestným činom zásadne neskoro. Prečo by sa mali babrať so skutočnými zločincami. Radšej budú dávať pokuty za parkovanie a prekročenú rýchlosť na rovnom a prehľadnom úseku.

    Nefandi si. Policajti sú len obyčajná banda zbabelcov, ktorí si svoje komplexy riešia uniformou a na ľuďoch, ktorí na nich nemajú.

    Kedy sa bežný policajt pustil do mafiána? Hm?

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ukaž mi vo Vranove nejakého mafiana.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pre Anonymný povedal(a)... @ 18. apríla 2011 22:57


    Ešte som nepočul, aby mestský fizel riešil nejaký prípad, kde niekto leží v kaluži krvi... na toto je štátna polícia a nie nejaký meskáč!!! Taký mestský policajti ako sú tí, ktorí zneužívajú právomoci aj tým, že takto parkujú nemajú vôbec právo si hovoriť mestský policajt! Je to banda, ktorá je tam len kôly odpracovaným rokom do dôchodku a hlavne platu. Ak by prišlo k nejakému závažnému riešeniu tak sklopia chvost, alebo ako tradične zavolajú štátnu políciu na pomoc.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Hlupačik preštuduj si zákon o výsluhových dôchodkoch a zistíš či mestská polícia ma /nemá/ nárok na výsluhové dôchodky abudeš prekvapený.Pokiaľ dôjde k napadnutiu človeka,alebo debila je tam podozrenie zo spáchania trestného činu a kvôli tomu sa vola štátna polícia v ktorej kompetencii je to riešiť.Inač si odbočil od témy parkovanie.Ešte odkaz pre turba parkovanie v protismere je v tedy ak stojíš v jazdnom pruhu a nie mimo cesty ako je to vidieť na fotke a taktiež značka ktorá je tam osadená by mala byť o dva metre ďalej, aby platila na ceste v jazdnom pruhu a nje na mieste ležiacom mimo cesty. Keď budeš nabuduce fotiť tak to rob tak aby ťa nevideli. Nemusí sa ti to vyplatiť v budúcnosti.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. pre anonym 18.04.2011 o 22.17 hod.Zneužitie právomoci rieši trestný zákon po preštudovaní zisťiš, že sa policajti vôbec takéhoto niečoho nedopustili. Zákon o premávke na pozemných kom. jasne dovoľuje policajtom porušiť zákazové značky pri výkone právomoci.Inač v tom čase boli volaný z od tesco kvôli rumunským cigánom, ktorí obtiažovali ľudí. Nárok na výsluhový dôchodok nemajú - su to zamestnanci mesta nie ministerstva vnútra. Pochybujem, že tuto prácu robia kvôli platu, lebo na MsU vo Vranove a okolitých mestách na východe cca 500€ a neviem či by si sa za takéto peniaze šarpal keď v štátnej polícii zarábaju raz toľko a maju po 15 rokoch narok na výsluhový dôchodok. Porozmyšlaj a potom komentuj bludy.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Boze ludia (neviem ci to neprehanam s takym slusnym oslovenim) - pochopte uz konecne, ze keby isli nieco riesit na dlhsie ako 5 minut a nechaju si tam stat vypnutu Kiu Ceed so zapnutymi majakmi tak ju potom nenastartuju lebo sa im vybije baterka... ale vlastne co to od vas chcem... neocakavam, ze to niektori z vas budu schopni pochopit

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Anonymný povedal(a)... @ 20. apríla 2011 0:47 a
    Anonymný povedal(a)... @ 20. apríla 2011 0:57

    predpokladám, že si ten istý človek a mestský policajt. Takže nabudúce nemusíš hovoriť o mestkých psoch ako o "nich", ale ako o "nás".

    Koniec Tvojho prvého príspevku je naozaj krásnou ukážkou toho, čo za zberbu u policajtoch slúži.

    "Keď budeš nabuduce fotiť tak to rob tak aby ťa nevideli. Nemusí sa ti to vyplatiť v budúcnosti."

    Toto by človek čakal od mafiána, nie od niekoho, kto sa bije do pŕs, že ochraňuje zákon.

    A k tým peniazom. Čo Vám bráni skončiť s takto slabou platenou robotou a nájsť si niečo iné?
    Žeby nedostatok schopností? A to dokonca taký, že Vás ani k štátnym policajtom nechceli?

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Anonymný povedal(a)... @ 20. apríla 2011 8:50

    velmi pekne napisane

    OdpovedaťOdstrániť
  15. som policajt a vyjadrim sa k tomu aj ja: takze policaj parkuje zle pred tescom?? a ked ich tak sudite viete co sa odohrava v tom tescu?? ci tam nemaju nejakeho pacahtela trestnej cinnosti?? alebo nejaku osobu na patrani a nejde pre neho?? alebo nieco ine?? hadam nebude parkovat 50 metrov od vchodu alebo hladat 10 minut volne miesto a zapamatajte si, ze policajt pri vykonavani sluzobneho zakroku alebo cinnosti je nadradeny vsetkym dopravnym zanceniam...keby tam stal aj na dvoch kolesach moze vam to byt jedno....

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Anonymný povedal(a)... @ 31. júla 2011 20:41

    podla zakona mate mat zapnute vystrazne svetelne signaly ktore mate na to nainstalovane na streche auta. ci vam o tom nadriadeni nepovedali =D uvedom sa co pises. a vyhovorky ze majaky zeru bateriu a pod. su iba vyhovorky, alebo ked v Nemecku, USA maju pri vykone zapnute majaky tak to maju na solarnu energiu? uvedom sa chlapce

    OdpovedaťOdstrániť
  17. ty si asi tvrdy chlap ked pises policia z tvrdym (Y) ! dufam ze vas neni viacej takych VZDELANÝCH ludi ako si "TY" ch.j !

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!