07 apríla 2011

Čiarosleposť pred Billou

príspevok nám poslal Roman K.

Miesto činu:
Trenčín, Billa
Dátum: 20.2.2011, 17:36
ŠPZ: TN878CG
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: Škoda Octavia
Diagnóza/K fotke autor píše: Na parkovisku bolo minimálne 10 voľných miest, potom tie dve autá po stranách a medzi nimi dva fleky. Vodič Oktávky zaparkoval najprv presne do stredu, potom sa začal rovnať akoby to chcel napraviť, ale predsa len to zakončil takýmto výkonom. Na aute má vycapené aj telefónne číslo, kto chce, môže mu k výkonu pogratulovať.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

5 komentárov:

  1. Stojí síce "šikovne", ale ako tak sledujem, tak bol možno donútený takto stáť, keďže to Polo vedľa neho je tiež odparkované expertne.
    Ak mal dotyčný pán/pani na oktávke spolujazdca, inak zastať, bohužiaľ, nemohol.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. koment 8:29, ale mohol, mohol, mal k dispozicii 10 dalsich miest. Spolujazdec sa mohol vylodit este pred zaparkovanim.

    Tu v tomto pripade ako debil zastal ten vedla a debil sa len k debilovi pridal.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Keby v Octavii nesedel tiez debil tak zaparkuje vlavo do celeho volneho boxu.Potom keby debil s Polom odisiel tak by bolo parkovanie zase ok.Samozrejme az do chvile,ked by neprisiel dalsi debil:-))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. koment 8:29, ale mohol, mohol, mal k dispozicii 10 dalsich miest. Spolujazdec sa mohol vylodit este pred zaparkovanim.

    Svojim príspevkom dokazuješ svoju úroveň. Debil ostane debilom, pokiaľ sa nenechá liečiť !!! To je tvoj prípad!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To Polo tam nestojí úplne ideálne, ale ten lavý box je volný úplne celý. Tam mohol vodič oktávky s prehladom zaparkovať.
    Navyše ako som písal, bolo okolo minimálne 10 ďalších volných miest, dokonca aj bližšie ku vchodu do Billy, ak už chcel zaparkovať nejak super blízko.

    Roman K.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!