24 marca 2011

Dve "zaláskované" autá

príspevok nám poslal dodo
Miesto činu:
Žilina, OC MAX
Dátum: 12.3.2010 - 18:50
ŠPZ: CA030BC
Indikácie: Blokovanie iného auta
Značka auta: Hyundai
Diagnóza/K fotke autor píše: Nemám slov

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

15 komentárov:

  1. Pekny priklad zavisti autora a diletanstva admina. Uverejnit nieco taketo, na to treba fakt velke gule. Ak ste si to nahodou nevsimli, Hyundai stoji v absolutnom poriadku.A nechcem tvrdit, ze felicia parkuje ako debil, pretoze tiez stoje normalne medzi ciarami, akurat zaparkoval trosku nestatne..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný povedal(a)... @ 24. marca 2011 6:49

    ty si dobry :)))) slepy , ale dobry :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ano, Hyundai stoji v boxe ... ale vyhlaska jasne vravi, ze vodic nesmie obmedzit ineho ani na parkovisku. Inymi slovami, Hyundai naozaj parkuje zle, pretoze obmedzuje vodica Felicie.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Re: Anonymný povedal(a)... @ 24. marca 2011 20:00

    a ako vies, ze hyundai tam zaparkoval druhy?
    je jasne, ze tu feldu zablokoval naschval, lenze fotka to nedokazuje

    ja to robim tiez, ze zablokujem ciaroslepych parkerov a vzdy si to aj odfotim, aby som vedel ECV pre pripad, keby som si nasiel poskodene auto.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. a tak tomu modrému treba, mal zaparkovať medzi čiarami .... alebo možno ten modrý zaparkoval druhý a vyliezol cez sedadlo spolujazdca:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. co tu riesite?Ked sa postavil ako debil,tak nech si nastupi pravou stranou.Vodic Hyundaia mu to pripomenul,ako sa nema parkovat.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. vodic huyndaju stoji uplne v poriadku... o tom na tej felde sa to povedat neda...tak mu treba :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. suhlasim, auto vlavo parkuje DALEKO inteligentnejsie ako idiot z feldy, ktoremu sa TAZILO zaparkovat inak ako debil (hovorte si co chcete ale vzdy ma moznost zacuvat alebo ist predkom a podla toho, aby nechal dost miesta na nastupenie). Takto si len uplietol na seba budu.

    Na fotke je debil s feldou a bol to aj ten s fotakom.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. niekto zatmavil spz opacne..

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Hyundai aj na rozmer auta musi viac zaparkovat v pravo to je za prve a za druhe parkuje spravne... felda stoji dokonca na ciare takze tento prispevok by som bral s rezervou lebo tu mala byt zvyraznena felda...dokonca by som s kludom mohol tvrdit ze felda tymto sposobom obmedzuje spolujazdcov hyundaia...

    OdpovedaťOdstrániť
  11. PS: byt majitelom toho hyundaja ziadal by som o odstranenie tohto prispevku alebo ziadal autora o zmenu..

    OdpovedaťOdstrániť
  12. samozrejme, ze fotograf debilne vyhodnotil situaciu. ale je tu jeho nick, takze kazdy dalsi dodo na tomto webe dostane o hlavu obuchanu tuto fotku.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. jaaaaj dodo ty si debil ... ze ta felda je tvoja? sa nauc parkovat a nemusis sa fotit

    OdpovedaťOdstrániť
  14. vidim ze toto este nezmenili... feldista DEBILISTA :-) s laskou ahojp

    OdpovedaťOdstrániť
  15. dodo v prvom rade sa musis naucit parkovat v boxe kde je na protilahlej stene prekazka (v tomto pripade pilier) pri takomto parkovani nejde o to co najviac sa natlacit na stenu a tim zasahovat do ciar urcenych na parkovanie ... ide o to ze keby si zaparkoval normalne medzi ciary tak by ziaden problem nenastal .. parkovacie miesto je dost dlhe na to aby si sa so svojou feliciou zmestil do boxu aj ked je tam prekazka. A toto sa stava bezne ludia si myslia ze ked tam zaparkuju normalne tak budu trcat z boxu do cesty ale keby to tak malo byt tak by taketo prekazky v boxoch neboli ;)Preto je tato tvoja staznost pre mna a vacsinu ludi urcite neopravnena aj ked vyhlaska hra stale v tvoj prospech ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!