28 februára 2011

Traja v tom

príspevok nám poslal Booboo

Miesto činu:
Bratislava, parkovisko pred Nemocnicou Ružinov
Dátum: 10. februára 2011 o 8:15
ŠPZ: DS533AP, SC675CM, BA261MC
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: Škoda Fabia, VW Passat, Peugeot
Diagnóza/K fotke autor píše: Nie jeden ale hneď traja bezohľadní alebo neschopní vodiči na veľmi frekventovanom parkovisku pred nemocnicou vo veľmi frekventovanom čase. Čo s takýmito vodičmi?

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

9 komentárov:

  1. BooBoo, mal si článok nazvať, čo s takými úzkymi parkovacími miestami. Ja som za, aby bol tvrdo postihovaný zriaďovateľ parkoviska za nedodržanie normou danej šírky parkovacích miest. Potom by články mali nejaký význam, teraz sa tu odbavuješ a plačeš nad nesprávnym "hrobom".

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jeden zaparkuje mimo a ostatni, aj keby chceli, nemozu zaparkovat dobre.

    Problemom je ale sirka parkovacich miest. Normy su 40 rokov stare, vhodne akurat na Tico alebo Matiz. Obchodne retazce si napisu, ze maju 1000 parkovacich miest na tom ci onom parkovisku. Ze mate problem vystupit aj z Fabie, to uz nikoho nezaujima. Norma splnena.

    Situacia v podzemnych garazach je obdobna, sklon najazdov a la skokansky mostik, nemozne uhly, s autom nad 4 metre zaparkujete len po 50 posunoch vpred-vzad. Potom mozno aj vystupite z auta.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. K fotke: k debilovi debil sa prida.

    K tomu, co sa stazuje: videl som Hummer zaparkovany v podzemnej garazi a zmestil sa medzi ciary. Mal svajciarsku znacku.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Anonymný povedal(a)... @ 1. marca 2011 8:00

    Najprv rozmýšľaj a potom píš.
    Nie je problém zaparkovať i vyparkovať veľké auto do prázdneho priestoru a trafiť sa medzi čiary, tak, že stojíš s kolesami na nich z oboch strán. Horšie to však je keď je parkovisko plné. Parkoviská nespĺňajú normy a to už ako príjazdové cesty k parovacím kójam, nie sú dostatočne široké autá z väčším reidom tam jednoducho do rady stojacich áut nemajú šancu zaparkovať. A samotné parkovacie boxy sú priúzke na dnešné autá bežne používané. Málokto z nás má možnosť vlastniť dve autá. Jedno malé na nákupy a druhé rodinné.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja si myslim , ze ten co ma na velke auto ma aj na male - na nakupy, ale ako to tu niekto napisal - je to hlavne o vodicoch ( staci si pozriet ako parkuju cudzinci a ako sa parkuje v cudzine), u nas je podla prispevkov kazdy sofer prinajmensom pravnik, ktory ma vsetky normy a zakony v malicku a na jeden pohlad vie urcit ze parkovisko je urobene podla zlej normy, takze moze zaparkovat krizom - minimalne cez dve miesta...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. 1. marca 2011 13:21: najprv citaj, potom pis.

    Videl som Hummer zaparkovany v podzemnej garazi (Aupark) a zmestil sa medzi ciary. Vlavo a vpravo boli auta.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Anonymný povedal(a)... @ 2. marca 2011 9:09

    Ale asi si nebol pri tom, keď musel počkať, aby aspoň z jednej jeho strany odišlo auto a umožnilo mu z parkovacej kóje odísť. Si magor....

    OdpovedaťOdstrániť
  8. "K tomu, co sa stazuje: videl som Hummer zaparkovany v podzemnej garazi a zmestil sa medzi ciary. Mal svajciarsku znacku."

    Medzi ciary sa sice zmesti, ale zostanu mu od nich tak 2 cm. Prakticke na vystupenie. Mali by ste prestat onanovat nad tymi ciarami. Ste museli byt riadne zufali, ked bol sneh a ciary nebolo vidno.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Mal by byt filter na pridavanie prispevkov, kde nieje jasne kto zaparkoval zle ako prvy! + Medzi ciary sa ako tak zmestim, a v podzemnej garazi zaparkujem s Europskou nizsou strednou triedou. Avsak, ked idem na USA minivane :), zaparkovat mozem jedine na viacej pokusov! 10 x zaradit R-N-D, 10x tocit doprava, dolava, prevodovka a pneu dostavaju na frak!!!. Svajciari maju vrodeny respekt k pravidlam, snazia sa zaparkovat ako treba, ale tu by ich situacia prevychovala. Niekde je takmer NEMOZNE vymanevrovat s vacsim vozidlom, o kapacitach parkovisk, neprisposobenych dnesnemu poctu aut ani nehovoriac.

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!