15 januára 2011

Parkovanie v strede cesty za zákrutou

príspevok nám poslal martin

Miesto činu:
Hlohovec, Námestie sv. Michala
Dátum: 5.1.2011, 14:55
ŠPZ: neuvedená
Indikácie: Parkovanie v strede cesty za zákrutou
Značka auta: Audi A5
Diagnóza/K fotke autor píše: Pánovi podnikateľovi sa nechcelo hľadať parkovacie miesto. Z pravej strany jednosmernej cesty je pomník tak ste auto zbadali na poslednú chvíľu.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

22 komentárov:

  1. Máš ho problém obísť? Miesta je tam tri prdele. A kde je tam zákaz zastavenia a státia? kto chce nájsť problém, ten si ho vyrobí, že ? Si chudák, Martin, je mi ťa ľúto...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. este aj zastal mimo tych ciar, matrixovych oblubenych, miesta na jeho obidenie kopec ale idioti z tejto stranky budu mat stale nejaky problem

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vážený páni...Predpisy platia pre všetkých vodičov a už dávno nežijeme v časoch divokého západu,tak ak zákon dokážu rešpektovať ostatný vodiči,tak prečo by mal byť niekto výnimkou...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. A ešte nám láskavo vysvetli aké predpisy porušil. Vyzerá, že i vzdialenosť od križovatky dodržal. Tak o čom to je ?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. kokot lakomy, tak to jebol na cestu

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zákon o cestnej premávke - Zákon č. 8/2009 Z. z. DRUHÁ HLAVA JAZDA VOZIDLAMI Zastavenie a státie § 23, bod číslo 2 hovorí... Pri zastavení a státí je vodič povinný prednostne použiť parkovisko tak, aby neobmedzoval ostatných účastníkov cestnej premávky. Pri zastavení a státí vodič je povinný čo najlepšie využiť parkovacie miesto a nesmie znemožniť ostatným vodičom vyjdenie z parkovacieho miesta. Rovnako nesmie zastaviť a stáť na mieste, kde by znemožnil vjazd a výjazd vozidiel. Ak sú na parkovisku vyznačené parkovacie miesta, vodič smie stáť len na nich...Neviem,ale ja tam vyznačené parkovacie miesto NEVIDIM !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ale ani jednu vec neporušil. Ja som sa pýtal, čo porušil. Ty mi tu cituješ zákon. Mňa nepoučuj jazdím isto dlhšie ako ty.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak Ti teda "GRATULUJEM" k tým najazdeným kilometrom...

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jaj, niektorí ste fakt riadne retardovaní. To potom aj na diaľnici to môžem rovno jebnúť do ľavého pruhu, lebo tam nikde nie je zákaz státia, že? Ste chuji a chujmi aj zostanete. Či sa vám na volante skvie logo BMW, alebo Trabanta.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Lol takych ako ty co sa sami zosmiesnuju svojimi "argumentami" mam najradsej. Na dialnici samozrejme parkovanie dovolenie nie je takze este predtym nez si nam zacal nadavat do chujov si tak mal vynadat svojmu instruktorovi autoskoly.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja som zosmiešnil akurát tak takých chujov ako si ty, ktorí tvrdia, že parkovať tak, ako je na fotke, je úúúplne v poriadku. Niektorí chodili poza školu, niektorí poza autoškolu... Debili by nemali nikdy dostať vodičák.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. v tom pripade dufam, ze ho nemas

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Mám ho 32 rokov a doteraz som nespôsobil ani jednu nehodu. Si v slepej uličke, synak.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Doposiaľ tu nikto nenapísal, čoho sa vlastne vodič dopustil. Je tu len spŕška vulgárností, ale žiaden slušný argument.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Som zvedavý,ako by si sa tváril,keby si vošiel do takéjto križovatky a hneď vpálil do nejakého takto odstaveného auta,ktorého vodič sa nedokáže prejsť 10 metrov na parkovisko...Pouvažuj...

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Stoji v jazdnom pruhu v prikazanom smere, co je na tom nepochopitelne? To ze mas 32,nesposobil si nehodu, to nedokazuje ze si pri zmysloch. Je to prekazka v jazdnom pruhu, potom tam mal dat vystrazny trojuholnik atd.
    Ides tu machrovat s parkovanim, ale to co je na obrazku je z uplne ineho sudka.. nemozes si auto len tak odstavit v jazdnom pruhu.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Anonymný povedal(a)... @ 18. januára 2011 19:49

    skus si este raz precitat vsetky prispevky a poriadne, lebo si to tu poriadne poplietol
    on ho neobahajuje a nepise ze ma 32 rokov, ale ze vodicak uz ma 32 rokov

    OdpovedaťOdstrániť
  18. vpalil donho? bud prestan jazdit ako sialenec lebo v takychto ulickach sa jazdi pomaly tak neviem kto by donho napalil alebo zajdi k ocnemu ak by si ho nevidel uz z dialky.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Anonymný povedal(a)... @ 18. januára 2011 23:58

    ked uz posielas na vysetrenia, tak by si tiez mohol skocit k psychologovi alebo nebodaj k psychiatrovi na nejake testy, lebo clovek obhajujuci takehoto vodica to nemoze mat v hlave vsetko v poriadku ...

    OdpovedaťOdstrániť
  20. hehe ale preco to sme sa zatial od nikoho nedozvedeli :) prazdne reci mate pani zakomplexovani dochodcovia co uz nemaju co robit tak buzeruju vodicov takymto fotenim. deti z vasej brany, ktore ste buzerovali uz asi vyrastli co? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Vždy ma vie rozosmiať, ako sú niektorí jedinci tak tvrdohlaví vo svojej nadľudskej nevedomosti, že sú schopní obhajovať aj absolútne kreténske parkovanie nejakého imbecila (na drahom aute) za každú cenu !

    To už potom úplne všade, kde nie je zákaz státia, alebo zastavenia, môžem zaparkovať a vôbec ma to, že svojím vozidlom zavadziam - výhľadu vodičov, či samotnej premávke, ma nemá čo zaujímať? Viete koľko by bolo potom treba takých značiek?

    VŠADE V CIVILIZOVANOM SVETE sa parkuje len tam, kde je osadená značka, ktorá dovoľuje parkovanie. Alebo tam, kde sú obytné štvrte a aj kreténovi dôjde, že môže zaparkovať pri vlastnom dome. Keby som o tom mal rozhodovať, tak mu naparím pokutu vo výške 10% z ceny nového auta. A bolo by to vyriešené. Blbci by si rýchlo zrátali, že je výhodnejšie počkať na parkovacie miesto, ako to robí každý jeden obyčajný smrtelník.

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Ved ale to je jednosmerka. Tam nema co stat na pravej strane. Keby to jednosmerka nebola, moze tam stat. Hlohovcani sak rozmyslajte :)

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!