30 januára 2011

Dlhodobý každodenný čiaroslepec

príspevok nám poslal erik

Miesto činu:
Tlmače, parkovisko SES, a.s.
Dátum: každý deň
ŠPZ: LV457DC
Indikácie: Čiarosleposť
Značka auta: Citroen C3
Diagnóza/K fotke autor píše: Diagnóza tohto človeka je úplná ignorancia na totálne preplnenom parkovisku neustále úmyselne parkuje cez dve miesta z odôvodnením aby mu niekto náhodou neoškrel dvere. Čistý Idiot.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

18 komentárov:

  1. ...ježišmária, tak mu tie dvere oškrite a bude po argumente! :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. presne to mi napadlo :) pekne mu ich obuchat a bude pokoj.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. a čo takto vám obúchať vaše ksichty o betón, stačí len zablokovať alebo vypustiť pneu.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. kazdy by parkoval normalne keby je.bnu.ty slovak nebol bezohladne hovado a neotvaral dvere tak ako keby mal tank a nikto pri nom nestal...nech tak parkuje ked ma nove auto a autor fotky je sedliak co ma staru hrcu takze nema problem s nejakym skrabancom !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. parkovat sa takto nema, o tom sa nebavme, ale ak clovek necha v salone vacsiu cast uspor, konecne sa dopracuje k novemu autu, tak tie skrabance a uderi mrzia.. mam drahsie auto, ma rok a pol, robim nanho 250-300 hodin mesacne v dielni, a ked ho nejaky sedlak pri nastupovani posunie dverami z favorita o pol metra, tak to naserie, verte mi..

    OdpovedaťOdstrániť
  6. to je tvoj problem ze makas 12 hodin denne 6 dni v tyzdni len na to aby si si mohol dovolit drahe auto.
    druhych tym nemas co obmedzovat svojim j*bnutym parkovanim!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Samozrejme takto sa parkovat nema - to je jasne.
    Ale na druhej strane ked si clovek najde takto obuchane auto je to slusne povedane smutne. A nemusi ist o drahe auto - tu ide skor o to ze ludia nemaju uctu k cudziemu majetku (pozostatok komunizmu).
    Riesenie ale existuje (hlavne ak vinnik preliaci dvere a pod.)- je to utek z miesta nehody = volat policajtov a za utek sa berie vodicak + mastna pokuta. Ked takto poskodeny spravi rozruch pred bydliskom ma to aj vychovny ucinok na ostatnych vodicov.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ked sa boji aby mu nahodou niekto neposkrabal auto, tak nech si kupi 2 miesta, alebo garaz. Auto na parkovisku = so skrabancami treba pocitat. Min. ak idu nejaki mladi posilneni alkoholom, a takto ich len zbytocne drazdi. Ak ho v autoskole nenaucili, ze sa parkuje medzi ciarami, tak to je jeho problem.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. No tak to je teda "zaujimavy" postoj. Mam pocitat s tym ze mi niekto poskodi moj majetok, vlastne je to taka samozrejmost ?

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ...soboty len do druhej.. :-) nepocitam s tym, ze auto po roku a pol bude vyzerat, ako ked som ho kupoval, nikdy takto neparkujem, radsej zaparkujem dalej od hyp. vchodu kde je malo aut. otazka za milion, kto je vacsi deil, kto tak parkuje, alebo kto otvara dvere ako debil??

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tiez sa snazim parkovat na velkych parkoviskach dalej.
    Parkujuci aj otvarajuci "specialisti" su podla mna porovnatelni. :-)
    --
    Inak ten typek co umyselne parkuje na stred (na foto Citroen) si velmi nepomohol. A to z dovodu ze vedla neho sa nasackoval niekto s Fordom a to dost natesno. A po dalsie na druhej fotke parkuje vedlajsie auto tak ze mu moze tuknut dvere. Teda v globale typek si velmi nepomohol.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ked sa k nemu postavim s 3D puntom tak mu tie dvere obucham aj tak takze taketo parkovanie je uplne nezmyselne a moze dopadnut este horsie ako keby parkoval normalne pretoze ked na 3D aute otvorim dokoran tak je to riadna supa

    OdpovedaťOdstrániť
  13. no mily Viktor sedliak si Ty sam a este k tomu madar a ak je Peugeot 307 podla Teba hrca tak co ta C3?? aj ked je sice novsia ale tak nehnevaj sa si obycajny drzi zasran co moze dostat cez hubu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tiez si myslim, ze parkovat sa takto v ziadnom pripade nema. Nikdy nevies vedla koho stojis a nemusi to byt prave niekto kto otvara dvere bezohladne (aj ked su aj taki). Ale nemali by na to doplacat aj ludia ktori parkuju normalne, ktorych je myslim si vacsina.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. To je keď človek slúži autu a nie naopak.Načo si kupovalnové auto keď sa oň bojí takto.Aj mne preliačili za 15 minút čo som bolpreč.Tomu sa človek nevyhne.Niekedy je to arogancia niekedy nehoda.Ale Keď mám takto parkovať a báť sa radšej si kúpim bicykel

    OdpovedaťOdstrániť
  16. no prestne o tomto to je.. mam dojem, ze majitel tej C3 ma komplex alebo co a sluzi autu co je trochu chore. ja mam nove drahe auto ze by som za ne kupil take C3 minimalne 4 a v plnej vybave a neparkujem ako debil. ale bohuzial arogancia dnesnej mladeze cest vynimkam je strasna. takych na cestach nepotrebujeme.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. to co za somara napisal toto?:
    "kazdy by parkoval normalne keby je.bnu.ty slovak nebol bezohladne hovado ..."
    chlapce ty sa odstahuj za dunaj ak tu mienis urazat slovakov ty hovado, ze ta huba neboli!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Podla mna obycajny blbecek, ktory si mysli ze si kupil nove auto, a ze ma mercedes, ale omyl jazdis iba na Citroene :P ja mam BMW a je mi to jedno ci mi do toho niekto hrkne alebo nie a stalo tiez dost sice nie je nove ale toto je cista demencia. A co ak sa smiem spytat ako sa vyhybas kamienkom od posypania??? :P Ci kamaratis sa s Chuckom Norrisom??

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!