07 októbra 2010

Iné autá nemajú z parkoviska čo odchádzať

príspevok nám poslal Marty

Miesto činu:
Košice, Tr.SNP 3, parkovisko Kardiocentra VUSCH
Dátum: 20.9.2010, 12.35,
ŠPZ: RV495AL
Indikácie: Blokovanie výjazdu z parkoviska na cestu
Značka auta: Peugeot
Diagnóza/K fotke autor píše: Uvedené vozidlo zablokovalo výjazd na parkovisku autu,ktoré nemohlo odísť. Vodič/ka si asi myslela, že do a zo vzdialeného univerzitného nemocničného komplexu na vyšetrenie a späť dobehne za chvílku. Na susednom parkovisku bola polovica miest neobsadených.

___________________________________________________________________
NAHLÁS CHYBU V PRÍSPEVKU

7 komentárov:

  1. Tomuto záberu sa nedá rozumieť, tie autá nemajú problém z miest vycúvať.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vzdialenost medzi autami bola 1.2 metra, hlavne to tu nevidno. nedalo sa vytocit. lepsi fotak po ruke nebol okrem mobilu:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nevedel som, ze lepsie fotak dokaze aj sam vyhladat lepsi uhol na fotenie. nauc sa fotit a potom to sem davaj.
    podla mna tie auta maju uplne kopec miesta na vycuvanie. Si pridi niekedy do petrzalky a uvidis kolko je tu niekedy miesta na vychadzanie. vsetko na tesnotky a milimetre....a zijeme.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak len si žite v tej vašej Petržalke aj s vašimi milimetrami. Na koľkokrát by si vycúval s autom, keď za tebou vo vzdialenosti 1,2 m stojí prekážka? Rozhodne si nemyslím, že "pakom v cestnej premávke" treba tolerovať ich netolerantnosť a to nielen pri parkovaní, ale kdekoľvek. Tento prípad je o to horší, že chytrolín z Peugeota nemôže ani tušiť, koho minimálne obmedzil (parkovisko Kardiocentra VUSCH - možné zdravotné problémy vodiča zablokovaného auta).

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nevytocis. ani matematika, ani Fabia combi nepusti. vsak ok, v Petrzke ked je poziar, tak hori do tla:)ani poziarnici sa tam nedostanu. to neznamena, z e ked v Petrzke sa nerespektujete a nemate zivotny priestor, tak inde mozno ignorovat ostatnych. suhlasim, netreba tolerovat netolerantnych...nikdy neviete, kedy vy budete v zahatanej situacii. no respect!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. vlavo nie je cesta, vlavo stoja auta az ku plotu,je to kopec s dierami, ktory sa zuzuje k plotu na konci priecne zastavanymi autami,takze niet odkial vyjst.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Na koľkokrát by si vycúval s autom, keď za tebou vo vzdialenosti 1,2 m stojí prekážka? Tak si to hádam d tou vzdialenosťou prehnal. Medzi tými autami je vynechaná šírka minimálne jedného jazdného pruhu. A odtiaľ máš problém vycúvať. Nestrapňuj sa tu !!!

    OdpovedaťOdstrániť

Vulgárne, urážajúce a reklamné komentáre budú vymazané!